I després

SEGONA SESSIÓ DE “ELS VEÏNS DE DALT” AL TEATRE

Compartiu aquesta història

Fa poc més d’un parell de setmanes que l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va presentar la programació Guíxols Escena. Avui s’anuncia que ja s’ha esgotat les entrades de l’obra teatral “Els veïns de dalt”.
I per evitar que hi hagi públic que es quedi sense veure aquesta divertida comèdia de Cesc Gay, la reacció ha estat ràpida: es farà una nova sessió, el mateix dia, tres hores abans. Però convé adquirir-les perquè s’esgoten ràpidament. Així, la peça teatral “Els Veïns de dalt” té les entrades esgotades per a la sessió de les 21h del dia 19 de març, i es posen a la venda, ja des d’avui mateix, les entrades per a una nova sessió a les 18h del mateix dia.
A la venda, aquí: http://www.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/23/
Els veïns de dalt, amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico. Text i direcció: Cesc Gay
Una coproducció d’Elefant, Teatre Romea, Mola Produccions i Trasgo Producciones.
Les coses cauen pel seu propi pes. De dalt a baix. Vés per on, la vida, el sexe i totes les comunitats de veïns comparteixen una mateixa llei: la de la gravetat. I en aquesta comèdia àcida, sota la força gravitatòria d’Els veïns de dalt, hi ha un retrat social i tots els nostres temors de la vida de parella.
Si l’escriptura precisa de Cesc Gay és la dutxa matinera que ens cal per desvetllar-nos, l’humor hi fa d’escalfador i li dóna la temperatura justa que la converteix en un plaer sensual.

El més llegit

I després