I després

ALUMNES DE L’IES S’IMPLIQUEN EN PROJECTE PIONER

Compartiu aquesta història

L’Institut Sant Feliu de Guíxols porta a terme un projecte pioner a les comarques gironines destinat a donar una gran oportunitat als 120 alumnes de quart d’ESO. És un projecte que només s’ha fet a l’INS Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès i a l’INS Piu i Quer de Manresa.
El projecte és un taller intensiu de dansa, que realitza el coreògraf holandès Wilfried van Poppel i la ballarina basca Amaya Lubeigt, amb un equip de 5 assistents, i treballaran amb tots els alumnes de quart. El taller es realitzarà en horari lectiu i es tracta de ser capaços de treballar junts i fer una coreografia en 5 dies. El lema de la companyia DeLoopers és: “Si les persones poden ballar juntes, poden viure juntes”.
És un projecte ambiciós i que es pot realitzar gràcies al finançament i mitjans tècnics i humans que ha proporcionat el Rotary, el Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.
El resultat del taller es podrà veure en dues representacions: el divendres dia 4 i dissabte dia 5 de març al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 21h.
Per veure més informació sobre el projecte, podeu visionar el documental “Five Days to Dance” a http://www.de-loopers.eu/proyectos-actuales/documental-five-days-to-dance.html

 

El més llegit

I després