I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTIVITATS DEL SIAD “DIA DE LA DONA 2016”
-Zumba solidari, a càrrec de Ganxones en ruta i Olympic Gym.
Dissabte 5 de març de 18 a 20h a la Sala Las Vegas. Donació mínima de 5€. Recaptació íntegra per a la Trailwalker. Més informació: Facebook Ganxones en ruta.
-Taller de Hatha Ioga, a càrrec d’Espai Ganesha.
Del 10 de març al 26 de maig. De 15.15 a 16.15h en el Centre Cívic Vilartagues.
-Hora del conte: “Astroclowntes”, a càrrec de Ruth Castell.
Dissabte 19 de març a les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
-Exposició co.lectiva dels centre educatius: Treballem la Igualtat
De l’1 al 31 de març a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit
Llibre digital: http://apliense.xtec.cat/prestatgeria/b7870504_3045/llibre/index.php

500 ZUMBA

 

SANT FELIU REPRESENTAT AL WORKSHOP DE BRUSEL·LES
L’oferta de Sant Feliu va estar present a l’Hotel Métropole de Brussel·les, on el passat dimarts va tenir lloc el workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en què quinze entitats i empreses gironines dels sectors de l’allotjament, agències de viatges receptives, clubs de golf i empreses d’activitats de turisme actiu van mantenir entrevistes amb més d’un centenar d’agents i operadors turístics belgues per donar a conèixer els productes específics de la destinació per a la temporada 2016. La reunió de treball i d’intercanvi entre professionals va anar seguida d’una presentació audiovisual de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona adreçada als agents de viatges i mitjans de comunicació.

500 WORKSHOP

 

ENDERROC DE LA NAU DE NÀUTICA SANT FELIU
En el port s’hi continua fent endreça i després de l’enderroc de l’edifici de l’antiga seu de la Organización de Trabajos Portuarios, aquest dijous s’ha iniciat l’enderroc de l’antiga nau de Nàutica Sant Feliu, després que s’enretirés el sostre d’uralita per una empresa especialitzada. No hi ha previst cap mes enderroc, quan s’acabi el reforç del dic, a mitjans de juny, tota l’esplanada s’asfaltarà de nou i esdevindrà un espai molt més diàfan.

500 nautica

 

PROJECCIONS EN RECORD DE XAVI CLARA A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
Diumenge 6 de març, 17:00 h. a Cas Romagué-Casa Irla es faran projeccions en record del tècnic de so de documentals i cinema, el calongí Xavi Clara, que va treballar en el Duty Free amb en Xavier Sardà i el This is Opera amb Ramon Gener. Es projectaran els documentals “Cure for Pain: The Mark Sandman Story” (2010, dir: Robert Bralver, David Ferino) i “Why do the jamaicans run so faster” (2009, dir: Miquel Galofré, só: Xavi Clara).

500 CLARA

 

PRESENTACIÓ DE NOVEL.LA DE RAFEL NADAL A LA CASA IRLA
El proper dissabte 5 de març a les 19 h. a la Casa Irla, presentació de la novel·la “La maledicció dels Palmisano” de Rafel Nadal (Girona, 1954).
Quan l’amor és més fort que el destí «M’has de prometre que, si és nen, faràs veure que és teu i el criaràs com un Convertini. Li posarem Vitantonio. Només tu i jo sabrem que és en honor del meu Vito Oronzo, que l’haurà engendrat, i del teu Antonio, que li haurà donat el nom i l’oportunitat de sobreviure a la maledicció dels Palmisano». La direcció també avança la presentació d’una altra novel.la pel dissabte 12 de març a les 19 h. “La filla estrangera” de Najat el Hachmi Najat El Hachmi (Marroc, 1979).

500 nadal

 

DINAMITZACIÓ DELS ITINERARIS SALUDABLES
El dilluns, 8 de març a les 17:15, amb trobada al Parc de Salut de Tueda (Parc Miquel Murlà) es pot participar en una sessió de marxa nòrdica i els seus beneficis per a la salut de les dones al temps que es col·labora amb l’AECC – Catalunya Contra el Càncer amb una aportació econòmica voluntària. Per més informació podeu trucar a l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament: 972 64 23 10.

500 parcs

 

ESPECTACLE INFANTIL DE LA XARXA AL TEATRE-AUDITORI
Aquest diumenge, 6 de març a les 12 del migdia, Xarxa presenta l’espectacle infantil “El país de Boiraembor” amb Sandra Rossi: “Aquell va ser un estiu molt especial per la Sandra. Va fer vacances a casa dels avis, una casa gran i meravellosa on va conèixer el seu oncle, un personatge peculiar i enigmàtic que es passava hores i hores tancat a la seva habitació. Què hi feia? Quin secret amagava? Què passava darrera d’aquella porta tancada? La curiositat de la Sandra per resoldre el misteri del seu oncle la durà a endinsar-se en un món màgic i fabulós. Després d’aquell estiu res ja no tornaria a ser com era”.

500 xarxa

 

AQUEST CAP DE SETMANA, BOTIGA AL CARRER A SFG
Després de l’ajornament per la pluja, aquest dissabte matí i tarda i diumenge al matí, a Sant Feliu de Guíxols, Botiga al carrer a la Rambla Vidal i carrers Verdaguer, Major i Sant Antoni.
Hi haurà activitats infantils durant tot el dia i sorteig de cinc àpats i d’una nit d’hotel per a dues persones. Per poder participar a qualsevol de les dues activitats, cal demanar les butlletes que es lliuren amb les compres realitzades en els comerços. En cas de pluja es tornaria a traslladar.

500 BOTIGA CARRER2

 

JA ES CONSTRUEIXEN EL DAUS DE FORMIGÓ AL PORT
L’aparcament de la zona del Club Nàutic, al port de Sant Feliu, hi té instal·lats els grans motlles on s’hi confegeixen els daus de formigó que reforçaran la part exterior del dic de recer, per on les onades en dies de temporal salten fins l’interior de la badia afectant a les embarcacions amarrades en aquest sector. L’actuació inclosa en el Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat i en el Pla especial del port, suposa una inversió d’1.169.280 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

500 blocs

 

PROPERS CONCERTS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
– Divendres 4 de març, 21:00 h. : Barcelona Guitar Duet (Bcn, duet de guitarres)
– Dissabte 5 de març, 21:00 h. : Lops de Mar (St Feliu, havaneres i cançó marinera)
– Diumenge 6 de març, 17:00 h. : Homenatge a Xavi Clara
– Dimecres 9 de març, 21:00 h. : The Flamento Thief (Bath, UK, Nu-Flamenco & loops)

500 LLOPS

 

PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI DIVENDRES A PRIMERA HORA
Aquest divendres 4 de març a les 9 del matí se celebrarà un Ple Municipal Extraordinari que contindrà els següents punts en l’ordre del dia:
1.- Pròrroga del Pla de Barris anualitats 2016-2019
2.- Subvenció pel foment del comerç en l’àmbit del Pla de Barris (anualitat 2016-2017)
3.- Renúncia del regidor Sr. Joan Alfons Albó i Albertí

500 ple

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 5 de març
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feli
u
10,00h. Benjamí D – Aro
11,00h. Aleví A – Begur
12,30h. Cadet B – Flaça
16,00h. Juvenil B – Girona
18,00 h. Futbol empreses La Pansa – Caldes

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Mini Masculí B – Blanes
09,00h. Preinfantil Femení – Llagostera
10,30 h. Premini Masculí – Bescanó
10,30 h. Mini Masculí A – Cellera
12,00h. Infantil Femení – Verges
12,00 h. Cadet Femení – Olot
16,00h. Cadet Masculí C- Blanes

Diumenge 6 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. AD Guíxols B – Vidrerenca

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30h. Benjamí B – Roses
12,30 h. Infantil A – Bons Aires
17,00 h. Vilartagues CF – Unió

Pavelló Municipal La Corxera
09,00h. Cadet Masculí C – Nou Caules
11,00h. Cadet Masculí B – L’Escala

Altres
Dissabte 5 de febrer

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Torneig de Patinatge
Hora: 16,00 h.
Organitza: C.P. Guixolenc i C.P. Girona

Piscina Municipal “La Corxera”
Prova Natació Consell Comarcal
De 15,30 a 19,00 h.

500 AGENDA

El més llegit

I després