EVAQUAT AMB HELICÒPTER A LA VIA FERRADA
El matí d’aquest divendres el Grup Actuacions Especials (GRAE), cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya especialitzat en salvaments i rescats en el medi natural, han portat a terme un rescat amb helicòpter a la Via Ferrada de Sant Feliu.
Segons la Policia Local, que també ha participat en el dispositiu, s’ha donat avís quan un home de 66 anys, que estava fent el recorregut amb un grup d’amics que s’havien desplaçat des de l’Anoia, s’ha vist incapaç de continuar fent el recorregut quan es trobava penjat a una alçada considerable de la roca. Com es pot veure a la fotografia ha estat rescatat pels bombers sa i estalvi.

ACIDENT DAVANT DE LA SEU DE LA POLICIA LOCAL
El passat dimarts al matí es va produir un accident davant de la comissaria de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols quan una conductora que circulava pel carrer Callao, va patir una indisposició al volant (sembla ser que una baixada de sucre). La dona va perdre el control del vehicle i una de les rodes va topar amb la vorera de davant de la seu de la policia. El fet que la roda perdés l’aire, segons testimonis, va evitar que el vehicle s’encastés contra la porta de la seu de la policia.

EMPRESONATS ELS DETINGUTS AL SOT DELS CANYERS
El jutjat de Navalcarnero (Madrid) ha ordenat l’empresonament dels dos homes arrestats a Sant Feliu de Guíxols i ha deixat en llibertat les dues dones dels sospitosos, que també van ser detingudes en un habitatge del Sot dels Canyers, on s’havien refugiat, per l’assassinat de Juan Fernández, abatut a trets el 29 de setembre davant de Furgofer, el seu negoci de lloguer de furgonetes d’Arroyomolinos. En l’escenari del crim només hi havia dos homes, que van arribar amb un cotxe i van disparar contra Fernández quan era davant de l’empresa.
El Punt Avui ha informat que una de les arrestades a Sant Feliu és filla de la víctima, que en el moment del crim també tenia una ordre de crida i cerca per intent d’homicidi arran d’un episodi violent que havia protagonitzat anteriorment quan va tirotejar la façana de la casa de la filla, en un acte que es perfila com de repudi cap a la dona per un enllaç no acordat. Els altres detinguts pel crim d’Arroyomolinos són el marit i els sogres de la dona.