I després

Aprovada una moció per lluitar contra la delinqüència multireincident

Compartiu aquesta història

En el Ple Municipal ordinari corresponent al mes de febrer celebrat anit, l’Ajuntament de Sant Feliu va aprovar “per una amplia majoria”, una moció per a combatre la deliqüència multireincident, presentada conjuntament per Junts i Tots per Sant Feliu, explica el grup municipal de Junts.

Segons aquesta formació, amb ella “s’insta la implementació d’eines al sistema judicial per garantir que els casos de multireincidència no continuïn sense impunitat”, proposant a les administracions supramunicipals “entomar de forma decidida aquests canvis legislatius i aplicació de recursos humans i materials”. El regidor del grup, Toni Carrión, valora així aquest tipus de delinqüència.

El grup destaca que “aquests delinqüents poden ser una càrrega significativa per a la societat i representen un desafiament per a les autoritats encarregades de mantenir la convivència i la seguretat”.

Per a Junts, la moció “reconeix la necessitat d’abordar aquest problema de manera decidida per part de totes les administracions” i que “es manifesta la necessitat de reformar i adaptar el Codi Penal i la Llei d’enjudiciament criminal i a la creació de nous jutjats i jutges de reforç”.

Pel grup municipal, aquesta aprovació “és un pas significatiu per una ciutat més segura i justa” encara que reconeix que “la solució no és simple”.

El més llegit

I després