I després

Aprovada la moció de Tots per Sant Feliu sobre la sequera i el món municipal

Compartiu aquesta història

Durant el Ple Municipal del mes de febrer d’ahir, va quedar aprovada la moció que va presentar Tots per Sant Feliu que tractava sobre la sequera i el món municipal.

En ella es demanava a la Generalitat i l’Agència Catalana de l’Aigua que enlloc de sancionar als ajuntaments per consums per sobre dels límits, els donin “eines, inversions i suport” per afrontar aquesta situació. Així ho explica el portaveu de la formació, Josep Saballs.

El grup municipal afirma que durant la sessió plenària d’anit “va quedar palès que la situació de sequera és una de les principals preocupacions de la ciutadania i també del govern de la ciutat” i que la moció “va rebre un ampli suport dels regidors”.

La formació també recorda que ahir va ser aprovada una moció, que es va presentar conjuntament amb Junts, en què es demanava a instàncies superiors com la Generalitat o l’Estat, “que s’aprovin mesures legislatives que ajudin a poder combatre la delinqüència per part de delinqüents multireincidents”.

També demanava que “es doti de més recursos als estaments policials i judicials, totalment insuficients, ja que l’acció continuada en forma de robatoris i petits furts, generen inseguretat als nostres pobles i ciutats”.

El més llegit

I després