I després

A la venda les entrades per la pel·lícula ‘El mestre que va prometre el mar’ del Cicle Gaudí

El film, dirigit per Patrícia Font i interpretat per Enric Auquer, Gael Aparicio i Laia Costa, es podrà veure el 15 de març al Monestir

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades per veure la nova pel·lícula que es projectarà a Sant Feliu dins el Cicle Gaudí de cinema català. Es tracta d’un film ‘El mestre que va prometre el mar’ i que està dirigit per Patricia Font.

La pel·lícula, que es podrà veure el divendres 15 de març a les 9 de la nit a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu, la protagonitzen Enric Auquer, Gael Aparicio, Laia Costa, Luisa Gavasa, Ramón Agirre.

Explica la història de l’Ariadna, qui descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat.

Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges, un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic, Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

El més llegit

I després