Ahir dilluns a les 6 de la tarda va tenir lloc un ple extraordinari al saló de sessions de l’ajuntament amb un ordre del dia que podeu consultar aquí.
També el podeu escoltar en diferit aquí:

El regidor d’urbanisme Josep Saballs explica que “el primer punt ja el vam aprovar inicialment en el ple del mes de maig i avui fem l’aprovació provisonal”, després d’haver estimat totalment una de les al.legacions presentades i parcialment, l’altra.
Ara es porta a aprovació definitiva a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona.
Saballs destaca que amb aquesta actuació al carrer Huguet que “és una zona molt massificada, molt densificada d’habitatge” estan “obrint una mica portes i finestres perque passi aire”.

Referint-se al segon punt aprovat, el regidor ha parlat de la cooperativa d’habitatge sénior que ha proposat Sostre Cívic , sota el nom de Walden XXI, on es realitzarien 33 apartaments sobre els 50 metres quadrats en una proposta que es planteja com a alternativa a les residències de gent gran.
També s’ha rebut alguna sol.licitud d’informació per a gent jove.

Saballs ha destacat, a més, que es pugui destinar a edificis o equipaments per arribar a persones en exclusió residencial, víctimes de violencia de gènere, gent gran i jove i que vagi  vinculat als Serveis Socials.
Aquesta modificació “no permet en cap cas el lucre en una finca sino que és només l’ús com a cooperativa”, recalca Saballs.

En aquest plenari també es va aprovar una modificació del planejament per aclarir les possibilitats de la finca de l’antic restaurant Can Salvi, de manera que es mantingui l’alineació de façana, tot corregint a la baixa la fondària màxima de l’interior de l’illa.