I després

APLICACIÓ PER ACCEDIR AL SISTEMA PÚBLIC DE SALUT

Compartiu aquesta història

La direcció del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols reforça a nivell local la campanya a través de la qual els usuaris del sistema públic de salut poden disposar d’un espai digital en línia, a través de l’aplicació (Cat@Salut La Meva Salut), de diferents serveis i consulta de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits i consultes des del telèfon, ordinador o tableta.

Inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla els controls, darreres analítiques, cites prèvies programades, medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries realitzades en el mateix CAP o bé en altres centres com l’Hospital de Palamós o el Josep Trueta. Els pacients poden accedir i visualitzar aquesta informació a través de l’esmentada aplicació.

Progressivament s’hi va introduint informació i segons informa a la nostra emissora Glòria Pasqual, Referent de Gestió i Serveis, per disposar d’aquest servei cal tenir més de 18 anys, disposar d’una adreça de correu electrònic per enviar la contrasenya personal i intransferible i omplir i signar una sol.licitud que es lliura en el mateix ambulatori de Sant Feliu.

El Cat@Salut La Meva Salut es troba en fase d’evolució. Els centres que formen part del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi estan introduint les dades i la informació de manera progressiva al temps que s’aniran introduint nous serveis que facilitin el contacte entre l’usuari i els centres de salut de Catalunya. Més informació al telèfon 061.

El més llegit

I després