El dissabte dia 24 Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro va celebrar el Dia del voluntari i a Jornada de Portes Obertes, amb l’assistència d’un centenar de persones.

En una nota de premsa enviada als mitjans, l’entitat informa que “va se un gran dia per a tots, amb diversitat d’activitats, pels grans, pels petits, per tothom. Vàrem comptar amb la presencia del Sr. Alcalde i la Regidora de Serveis Socials de Sant  Feliu, la regidora de serveis socials de Platja d’Aro, en Jordi Cambronero que ens va fer un resum de la seva experiència a Creu Roja i els integrants de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu que ens varen delectar amb algunes peces. A tots ells els agraïm moltíssim que ens hagin acompanyat en aquesta data tan important per a nosaltres.

Al mateix també volem nomenar a diferents establiments de Sant Feliu i de Platja d’Aro que varen col·laborar amb els regals del bingo que vàrem fer a la tarda: Ca l’Angel, Quimeta Serra, Josefina Mosquera, Benzinera Adria Casas, Restaurant El Sevillano, Bar-Restaurant Casal de Tueda, Cafeteria Guixols, Bar Tramuntana i Restaurant Feliu.

Moltes gracies a tots!”