I després

APARCAMENTS GRATUÏTS I DE PAGAMENT A SFG

Compartiu aquesta història

En pocs dies entrarà en funcionament l’aparcament provisional que s’ha habilitarà a l’esplanada de Can Roselló (antiga Ileco), que s’està anivellant amb terra sobrent del Guíxols Arena, que serà gratuït, que tindrà entrada per la Ronda de Ponent i accés pels conductors pel carrer del Bruc, a pocs metres de la Piscina Municipal de La Corxera, amb una capacitat aproximada per a 330 vehícles.
També cal recordar que a partir del dimecres, 15 de juny i fins el 15 de setembre entrarà en funcionament, de dilluns a diumenge, la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol, que fora d’aquest període són gratuïts.
Quant al pàrquing de La Corxera, que també entrarà en funcionament amb el mateix període, per fer la tramitació dels residents cal que s’apropin amb el cotxe a partir del 15 de juny a la caseta de l’accés per realitzar les gestions en horari d’aparcament.
La documentació que cal aportar és la següent:
-L’ original del permís de circulació.
-La còpia o l’original del DNI del titular del permís de circulació.
-L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o bé un document bancari acreditatiu del pagament.
-La tarja del pàrking impresa amb el nom de Dornier que es va utilitzar l’any passat. En cas de no posseir la tarja, només es lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no l’han tingut mai, la resta hauran de pagar la quantitat de 12 euros.
Cal recordar que els vehicles autoritzats per estacionar en el pàrking són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme (vehicles comercials) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.
També cal destacar que després dels acords assolits l’any 2014, les persones de Sant Feliu tenen l’accés lliure amb els seus vehicles a l’urbanització Rosamar, de Canyet, mostrant el DNI a la barrera d’accés que funciona durant la temporada estival, per accedir a la platja de Canyerets.

El més llegit

I després