I després

APARCAMENT I NIU DE METRALLADORES

Compartiu aquesta història

Dilluns varen començar dues de les moltes obres que s’estan portant a terme dins del municipi i que aniran en augment de cara a la primavera.
Una de les actuacions s’està portant a terme les de modificació de la vorera del tram d’avinguda entre els carrers Joan Camisó i Joan Domènech, al costat que dóna a la Plaça dels Drets Humans. Això suposa que durant el termini d’execució de l’obra, previst en un mes com a màxim, no es pugui aparcar en la zona d’actuació.
L’objectiu de la modificació és reduir l’amplada de la vorera, actualment de 3m, deixant un pas d’1,5m. per a poder ubicar places d’aparcament en bateria (actualment en fila) i així augmentar el nombre de places en aquest tram en 13 places que passarà de 19 a 32 unitats.
L’obra està essent executada per l’empresa MUGADAS SLU per un import de 13.420,64 € (IVA inclòs).
També dilluns varen començar els treballs de recuperació del niu de metralladores del Fortim (Salvament) de Sant Feliu de Guíxols. Ja el passat mes de juliol es van realitzar treballs de moviments de terres a la zona i posteriorment es retirar l’acumulació de terra i runa de l’interior del recinte.
Les actuacions previstes en aquesta fase consisteixen en:
-Adequació de l’accés del niu de metralladores (petits treballs de moviments de terres, formació de murets de contenció als laterals de l’accés, llosa i graons de formigó així com treballs de serralleria per tancament de l’accés i baranes).
-Subministrament elèctric.
-Neteja de grafits i pintades existents a l’interior del recinte.
-Obertura de la tronera tapiada.
Els treballs executats el passat estiu els va realitzar l’empresa ganxona J.Plaja S.L. i pel que fa als treballs que es duran a terme durant les properes setmanes, els executarà l’empresa local Copayba 2000, S.L.U. “

El més llegit

I després