I després

20 ANYS DE LA REVISTA “EL NOU”

Compartiu aquesta història

Una de les publicacions comarcals que també inclou informació i reportatges de Sant Feliu de Guíxols, és El Nou, una revista que va néixer com “El Nou Palafrugell”, que durant 14 anys va dirigir Ramon Bernat, que ha esdevingut una publicació d’àmbit comarcal i que, amb el nom d’”El Nou, la Guia del Baix Empordà” posa a l’abast del públic quatre mil exemplars cada mes. Després d’aquest període el fill del seu impulsor, Òscar Bernat la va continuar tirant endavant.
L’any 2008 va entrar a treballar-hi com a comercial una jove anomenada Eva Vidal que l’any 2010 es va convertir en la propietària de la capçalera i es va plantejar el repte de fer-hi un canvi important i global, amb un nou perfil i estil, obrint El Nou a tot el Baix Empordà; d’aquí va néixer El Nou, la Guia del Baix Empordà, una aventura arriscada que, amb el temps i la bona acollida que ha anat tenint a tots els municipis per on es distribueix, els 8.000 exemplars, s’ha consolidat com una eina de comunicació.
Aquesta és l’única publicació de premsa gratuïta en català d’àmbit comarcal, privada i que cada mes surt gràcies a la publicitat i a la confiança dels anunciants, entitats i institucions que els confien les seves agendes culturals i notícies locals perquè arribin a tot el Baix Empordà i que a través dels visitants també viatgen a bona part del territori català i fins i tot a l’estranger.
Aquest petit equip motivat i dinàmic el formen quatre dones (Eva Vidal, Marta Vilalta, Eva C. Carmona i Ariadna Solano) que viuen amb intensitat l’experiència i la responsabilitat d’editar un exemplar mes a mes, que surt el primer divendres, en aquest cas el 7 de febrer, i que passarà de 8.000 a 10.000 exemplars de tirada.

ELNOU FALDILLA

El més llegit

I després