I després

Ana Polo presenta un monòleg feminista a Sant Feliu de Guíxols

Ana Polo visitarà Sant Feliu de Guíxols el proper divendres 22 de novembre de 2019 per oferir un monòleg feminista. L'espectacle tindrà lloc a les set del vespre a la Casa Irla en motiu dels 10 anys del SIAD.

Compartiu aquesta història

L’humorista, periodista i guionista Ana Polo visitarà Sant Feliu de Guíxols el proper divendres 22 de novembre de 2019 per oferir un monòleg feminista. L’espectacle tindrà lloc a les 7 del vespre a la Casa Irla en motiu dels 10 anys del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols.

És una activitat gratuïta però cal reservar entrada. Es pot fer enviant un e-mail a igualtat@guixols.cat o bé als Centres Cívics de Sant Feliu de Guíxols. Tothom qui reservi l’entrada rebrà una bossa d’obsequi.

Ana Polo va ser una de les veus protagonistes de “La Segona Hora” de Rac1, programa d’humor líder en la seva franja durant anys. La periodista va ser coneguda en el programa pels seus discursos basats en la lluita feminista. Ara, doncs, visita les ciutats del país amb la mateix objectiu però en forma de monòleg.

El SIAD va néixer com un espai d’informació, orientació i assessorament a les dones des d’una perspectiva de gènere. És un servei que promou la igualtat i impulsa la participació de les dones a la vida pública de la ciutat. Actualment, s’ha consolidat com un important servei de Sant Feliu de Guíxols i per això, després de 10 anys, vol celebrar la feina feta amb el monòleg d’aquesta reconeguda periodista dins el moviment feminista.

El més llegit

I després