I després

Cinc empreses opten a redactar el Projecte Bàsic del Thyssen guixolenc

El portal de contractació ha publicat ja el nom de les cinc empreses que han passat la primera fase del "Concurs per a la redacció del Projecte Bàsic i Executiu de Reforma i Ampliació del Monestir", per ubicar-hi el Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El portal de contractació ha publicat ja el nom de les cinc empreses que han passat la primera fase del “Concurs per a la redacció del Projecte Bàsic i Executiu de Reforma i Ampliació del Monestir”, per ubicar-hi el Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. Una d’elles, a criteri d’un jurat de reconeguda vàlua, n’escollirà una, que serà qui acabarà fent la redacció final.

El jurat esmenta que la deliberació “va anar lligada a un ampli debat, amb acords per unanimitat”, on en va destacar “la gran participació i qualitat de les empreses participants”.

Les cinc empreses amb millor puntuació són:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/anouncementDetails.pscp?reqCode=view&cn=48645826&type=cn&anouncementId=54484657

  • 1. UTE Camps Felip Arquitectura SLP + Tuñón Arquitectos SLP
  • 2. UTE Martínez Lapeña-Torres Arquitectos SLP + Adrià Orriols
  • 3. Fuses-Viader Arquiteces SLP
  • 4. UTE Calderón-Folch Studio SLP + AV62 Arquitectos SLP
  • 5. Nieto Sobejano Arquitectos SLP

El Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ha d’acollir un fons permanent de la col·lecció de pintura catalana de la baronessa Carmen Thyssen Bornemisza. Una part d’aquesta col·lecció s’ha donat a conèixer a través de les exposicions temporals als darrers anys, realitzades en períodes estivals amb gran èxit.

Aquest darrer estiu fins a 23.000 persones han visitat la mostra que portava per títol “Iconografies, de Sorolla a Picasso i Valdés, de les col·leccions Bancaixa i Carmen Thyssen”.

El més llegit

I després