I després

AMPLIEN EL TERMINI DE L’ENQUESTA SOBRE NETEJA

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està realitzant fins a mitjans de gener un procés de participació ciutadana per copsar l’opinió i valoració de la ciutadana sobre el servei de recollida de residus, neteja viària, neteja de platges i aigües marines i gestió de la deixalleria municipal.

Aquest recull d’informació permetrà incorporar la sensibilitat ciutadana al nou plec de condicions que regirà el nou contracte del servei.

El passat 29 de novembre varen tenir lloc les jornades de participació ciutadana on varen assistir representants dels diferents associacions de veïns i comerciants de la població.

En aquestes jornades els representants de les esmentades associacions varen poder expressar la seva opinió sobre el servei actual i varen aportat idees que s’estudiaran per poder millorar aquest servei en el futur.

La dinamització d’aquestes jornades varen anar a càrrec de l’empresa Datambient encarregada de redactar el nou plec i al final de la cada jornada, cada assistent se li va lliurar una enquesta, on havien de respondre la seva opinió sobre temes més concrets d’aquest servei. L’Ajuntament ha agraït la col.laboració de les associacions i dels seus representants en aquestes jornades.

S’ha ampliat el termini per opinar a l’enquesta a la ciutadania en general que es va poder fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.guixols.cat, fins al 23 de desembre. Totes aquelles persones que tinguin interès a participar en l’enquesta però no disposen d’internet, poden anar durant la propera quinzena a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) i a les dependències municipals de l’Ajuntament a l’edifici de les Vetlladores (carrer del Mall) per omplir el qüestionari.

 

El més llegit

I després