I després

ALUMNES DE L’INS SANT FELIU VISITEN EMPRESES

Compartiu aquesta història

L’empresa DSV a Espanya ha publicat a les xarxes socials una notícia sobre la visita d’un grup d’alumnes de l’Institut Sant Feliu de Guíxols al seu magatzem i oficines centrals de Rubí, on disposen d’una superfície total de 60.000 m2.

En l’article de l’empresa s’apunta que “els alumnes, motivats i coneixedors d’aspectes relacionats amb el sector del transport i la logística van realitzar una visita guiada en les instal·lacions. Durant el recorregut, es van presentar casos pràctics locals d’operatives clients DSV a Espanya i es van resoldre dubtes, i a més van poder visitar els espais de magatzem per a l’operativa que DSV realitza per al grup danès Zebra (tendes Tiger).

Els estudiants també van tenir l’oportunitat d’interactuar amb clients DSV presents en les instal·lacions. El grup, del cicle formatiu de gestió de vendes i espais comercials, dedica una bona part de la formació a l’estudi de la logística d’aprovisionament i de magatzematge, la prospecció i negociació amb proveïdors, entre altres temes vinculats al sector.

Durant la visita, també es va esmentar el programa corporatiu DSV de formació de joves que combina formació relacionada amb en el sector del transport i pràctiques en un període de dos anys. Per a més informació sobre aquest programa YOUNG DSV, accediu a : http://young.dsv.com

Una altra empresa amb visita d’alumnes de l’IES, també ha publicat una foto del seu recorregut. Es tracta de Circutor, dedicada al disseny i fabricació d’equips per a l’eficiència energètica elèctrica, protecció elèctrica industrial, mesura i control de l’energia elèctrica, etc.

ies-faldilla

 

El més llegit

I després