I després

MULTITUDINARI SANT ANTONI ABAT A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Es calcula que unes 1.500 persones varen assistir el passat diumenge a les activitats programades del Sant Antoni Abat de Sant Feliu en la segona edició del nou format que tornava a presentar com a atractiu principal l’espectacle del genet Santi Serra, precedit dels Tres Tombs i de la benedicció d’animals.

El recinte, amb graderies incloses a la platja amb capacitat per a 400 persones, ràpidament va ser envoltat pels assistents amb els dispositius mòbils preparats per immortalitzar l’espectacle més plàstic del repertori de Santi Serra amb l’escenari de la badia de fons, tot gaudint també d’una jornada assolellada i una bona temperatura.

Els penonistes d’aquesta edició, obrint la comitiva dels Tres Tombs, foren els integrants de les associacions Vimar (Fundació Vilagran Maristany) i Afatram (Associació Famílies del Centre Tramuntana).

A la festivitat hi van participar un centenar de cavalls i des de l’Ajuntament s’ha destacat “la tasca de David Jordà, com a ànima de l’esdeveniment, que va permetre gaudir d’una jornada que va aplegar cavalls i cavallistes de Sant Feliu de Guíxols i d’arreu, com és el cas de l’Hípica Paguina de l’Estartit, Cavall de Mar de Llagostera, Edna de Castell d’Aro, Cavall de Troia de Vall-Llobrega, Pineda, Blanes, Aiguaviva, Riumors, Salt, Castell d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí i Olot”.

Des de l’organització també s’han agraït les aportacions de persones i entitats com Roser de Can Tanoc pel suport a l’esmorzar, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local, Brigada i la Parròquia Mare de Déu dels Àngels.

faldilla-sant-antoni

 

 

El més llegit

I després