Aquest dissabte, 1 de juny, a les 22:30h, a la Casa Irla està programada l’actuació dels grups Aldrin i Collins i dels Lazy Juo dels quals us annexem les referències:
ALDRIN I COLLINS (Pop-rock)
Aldrin y Collins és un projecte format per Gerard Batllori i Xavi Hernández (com ponents dels extints Stendhal) amb Pau Alcalde, Luis Nogueira i David Garcia a l’hivern de 2009 a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). A partir d’uns gustos contra dictoris però ben compaginats i dels fruits de quasi totes les dècades, amb especial atenció als 90, arriben a un estil poc habitual, estructuralment poc convencional però
compacte, intens, melòdic, dinàmic i propi. Després de dos E…P’s autoproduits (2009 i 2011), el 2012 editen amb La Produktiva Records el seu primer LP, La Vocación Optimista, enregistrat al Wheel Sound Studio (Cerdanyola del Vallès) i masteritzat per Víctor Garcia als Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols).
LAZY JUO (Acústic-folk)
Lazy Juo és un projecte de Xavi Calvet, veu i guitarra del grup de punk-rock gironí Bullitt. El seu debut discogràfic Green Flowers (2005) és un disc intimista amb influències clàssiques que en directe es mou entre la força del punk rock y la contenció necessària per gestionar les distàncies curtes. Al llarg d’aquesta aventura en solitari ha compartit gira amb artistes com Paul Fuster o Juan Blas (ex-lider de Nothink), i escenari amb noms com Joan Colomo, Eric Fuentes o Tom Hagan.
Als concerts l’acompanyen els Sunset Riders; Enric Pla (Bullitt) a la bateria i Agus Segura (Ask the Dust, We can’t be Lovers) al contrabaix. Junts preparen nou disc que enregistraran aquesta primavera sota les ordres i l’atenta mirada d’en Santi i en Victor Garcia als Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols.
Entrada 6 €.. Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat