I després

AL.LEGACIONS I MOCIONS DE GDC I CUP

Compartiu aquesta història

L’equip de coordinació de la plataforma Guíxols des del Carrer, ha informat que, una vegada tancat el procés de participació ciutadana, ha completat el text definitiu de les al·legacions a les ordenances fiscals 2016 i que “ara només falta que tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin les presentin a l’Ajuntament. Hi ha de termini fins el 4 de desembre”.
La formació apunta que el text definitiu de les al·legacions sorgeix de les esmenes que van presentar en el seu dia les formacions Guíxols des del Carrer i CUP, “que no van ser admeses pel govern, si bé incorpora nous elements fruit de la reflexió i el debat engegat durant aquest procés participatiu”. Alguns d’aquests elements són una nova regulació del dret de la ciutadania per a fer ús del tràmit d’audiència pública, o bé, la modificació de l’articulat en relació als beneficis fiscals per a persones en situació d’incapacitat econòmica demostrada.
També destaquen que, a banda de Guíxols des del Carrer, el procés d’elaboració, divulgació i presentació de les al·legacions compta amb el suport i la implicació de la CUP. Amb aquesta acció, les dues formacions pretenen que s’obri de nou el debat de les ordenances fiscals per modificar alguns aspectes que consideren millorables.
En el següent ARXIU hi trobareu la plantilla del document.

D’altra banda la CUP ha enviat als mitjans dues de les mocions que presentarà en el Ple Municipal Ordinari del proper dijous, 26 de novembre en una de les quans s’insta al consistori a formar part de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (1) i una altra sobre l’ús del glifosfat en el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols (2). MOCIÓ 1 MOCIÓ 2

El més llegit

I després