I després

AIDA CAIXAL GUANYA EL CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

El passat divendres es va fer al saló de sessions de l’Ajuntament la presentació del cartell de Festa Major 2018 que ha guanyat el concurs d’enguany, obra d’Aida Caixal, de 22 anys, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i resident a Sant Feliu, que ja va resultar guanyadora del cartell del Carnaval del 2017.

L’autora va declarar que “la intenció ha estat capturar el moment en què la Festa Major reuneix més gent, com és la nit dels focs artificials, fent un homenatge al que són les nits d’estiu, que cadascú les viu a la seva manera, però que en general tothom les gaudeix. Per tant, el concepte és el focs com a part central i, a la part baixa del cartell es pot apreciar més llum per expressar l’escalfor del poble, a més d’un altre element com és la presència del far que dóna protagonisme a una nit tant especial”.

L’alcalde, Carles Motas i els regidors Albert Polo i David Oliveras varen fer costat a la dissenyadora. Oliveras va declarar que “cada vegada la qualitat és més alta i costa fer la tria i escollir el cartell guanyador però aquest disseny trobem que identifica molt la Festa Major, amb els focs i l’esclat d’ambient a la ciutat en el seu tancament”.

El més llegit

I després