I després

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL SINGLOT FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Andreu Buenafuente i els seus tornen a Sant Feliu de Guíxols per oferir, a partir d’aquest dijous, la quarta edició del Singlot Festival on, a més dels espectacles, cal destacar les jornades de professionals que es porten a terme a l’Escola de Música on s’analitza la situació del sector, s’aporten idees i es debaten temes diversos sobre el col·lectiu dedicat a la comèdia a l’estat.

Quant a la programació, us oferim la informació i la sinopsi de tots els espectacles:

SINGLOT D’HONOR A LLOLL BELTRAN
Dijous, 5 de juliol a les 19:30 h. sota el nou mural del pavelló de La Corxera
Inauguració del festival obert a tothom, a càrrec d’Andreu Buenafuente que, després de fer la darrera pinzellada conjunta al gran mural de Marina Capdevila, farà el lliurament del Singlot d’Honor a Lloll Beltran en reconeixement a la seva extensa trajectòria en teatre, cinema, televisió i ràdio de l’actriu còmica, cantant i show-woman.
La Lloll, ha estat premiada anteriorment amb el Premi Ondas de Televisió; el Premi ARC de cultura, espectacles d’humor, varietats i music hall; el Premi 10 anys, els millors de la dècada de TV3; el premi a la Millor Actriu de televisió de l’AADPC o el Premi Memorial Margarida Xirgu a la millor actriu, entre molts altres.

MONGOLIA SOBRE HIELO
Dijous 5 de juliol a les 20:30 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer

Després de l’èxit de ‘Mongolia, el Musical 2.0’, amb més de 50.000 espectadors i amb una gira que ha recorregut tot l’estat, Mongolia estrena en el Singlot Festival el seu nou musical ‘Mongolia sobre hielo’.
En aquest show es podrà gaudir de la millor sàtira política de la mà de Darío Danti y Edu Galán. Des d’un circ de gel fins la crisi de la premsa, el poder polític i econòmic, la dreta, l’esquerra, els nacionalismes, el neoliberalisme, la globalització i la religió seran las grans atraccions d’aquest espectacle.

MRS. BROWNIE
Dijous, 5 de juliol a les 23:45 h. a l’Espai Ginjoler (Hort del Rector, Monestir)

Espectacle musical, homenatge a la música negra americana amb veu i interpretació de l’actriu i cantant Laura Guiteras, i amb l’humor i el virtuosisme del pianista i actor Abel Boquera. L’hhumor, tendresa i diversió que fa gaudir a joves i a adults amb l’entusiasme i la música d’una diva del funk, el soul, el blues, el jazz… i la xocolata.
Mrs. Brownie mira amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

LES ROSES DE LA VIDA
Divendres, 6 de juliol a les 20:30 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer
Comèdia de Sergi Belbel interpretada per Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Nuria Sanmartí, on coincideixen un jove emprenedor amb un problema greu, un terapeuta desolat per la mort del seu gos, una temible presidenta d’un país estranger freturós d’amor i la seva estranya i intrèpida. Quatre peces d’aquesta gamberrada que tan sols pretén celebrar la vida, fer un cant al sexe, a l’amor, als plaers i comunicar als espectadors l’alegria de viure, i que ha estat escrita especialment pels quatre joves i esplèndids intèrprets.

NADIE SABE NADA
Dissabte, 7 de juliol a les 13:00 h. al
Teatre-Auditori Narcís Masferrer
“Nadie sabe nada” és un programa radiofònic que s’emet per a tot l’estat cada dissabte de 13:00h. a 14:00h. en les emissores de la Cadena SER.
Basat en la improvisació i l’humor en estat pur ha estat un èxit, fruit de l’extraordinària complicitat artística entre Andreu Buenafuente i Berto Romero.
El programa, que habitualment es fa en directe des dels estudis de Ràdio Barcelona, és un homenatge al surrealisme de dos protagonistes que basen els seus diàlegs en la vida quotidiana i personal, on els oients i assistents hi intervenen puntualment.

HEM DE PARLAR
Dissabte, 7 de juliol a les 22:30 h. a l’Espai Port
Amb l’enunciat “Hem de parlar”, quatre referents del monòleg com són Andreu
Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas es reuneixen per donar via lliure a la comèdia en un espectacle inèdit que tancarà el Singlot Festival d’enguany, un terreny on es mouen amb facilitat, ja que el gènere fou els que els va impulsar mediàticament en les seves carreres que han estat complementades amb les intervencions en ràdio, televisió, teatre i cinema.

Venda d’entrades on-line: https://proticketing.com/portaferrada/ca_ES/entradas/evento/10744/session/638163/select

Tran del mural pintat, aquest dilluns al migdia, per Marina Capdevila:

El més llegit

I després