OFERTES DE TREBALL
Les ofertes del Servei d’Ocupació Municipal d’aquesta setmana són les següents:
·        Empresa de Calonge cerca ajudant d’estètica. Feina per la temporada d’estiu
·        Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca mosso de magatzem. Feina per tot l’any
·        Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca ajudant de lampista. Feina de maig a setembre
·        Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca repartidor. Feina per la temporada d’estiu
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

CONCERT SORPRESA A L’ATZAVARA
Aquest divendres a les 21:30 h. a l’a sala TZVR, concert sorpresa amb Sonic Trash (Rock from Bilbo) i No More Lies (SFG Costa Brava Punk Rock). El donatiu d’entrada és de 3 euros.

AMERICANS I CATALANS A LA GOLETA
– Divendres 23 de Maig – 23:30h. Concert The Underscore Orkestra (Gypsy Jazz & Swing / Portland, Oregon – USA.
– Dissabte 24 de Maig – 23:00h. Concert de Roseo Rose (Soudern Rock / Terrassa) + Dolmen (Soudern Metal / Mataró) .
– Dilluns 26 de Maig – 23:30h. Concert d’Antonette Goroch (Country, Folk & Blues / Oakland, California – USA) + Olivia Mancini (Pop, Oldies & Folk / New York City – USA)

MARIA DAUSSET EXPOSA A L’AJUNTAMENT
Del 19 de maig a l’1 de juny de 2014, exposició de pintura de Maria Dausset al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la presència de l’artitsta. El vernissatge, obert a tothom, es portarà a terme aquest dissabte, 24 de maig a les 19 h. Horari d’obertura i atenció: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 19 h, diumenge de 10 a 14 h. Entrada gratuïta.  Organitza : Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

DESCOMPTE 20% A LES ENTRADES DEL FESTIVAL
Tot i que en un primer moment es va anunciar un descompte del 20% en les entrades per al festival de la Porta Ferrada als ciutadans de Sant Feliu, l’organització l’amplia a segons residents, visitants i habitants de tots els pobles de l’entorn. Recordem que l’oferta està limitada fins aquest diumenge, 25 de maig, que les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre-Auditori Municipal aquest dijous, divendres i dissabte de 17 a 21 h. i el diumenge de 10 a 14 h. Venda per Internet i informació de la programació al web: http://www.festivalportaferrada.cat

AQUEST DIUMENGE, ELECCIONS EUROPEES
Aquest diumenge se celebren les Eleccions al Parlament Europeu per a les quals a Sant Feliu de Guíxols estan cridades a les urnes 14.997 persones (14.861 residents a l’Estat + 136 estrangers residents) que disposaran de 18 meses repartides en 4 districtes i 8 col·legis: Col.legi Gaziel, Ajuntament, Centre de Cultius Tramuntana (Caganers), Centre Cívic Vilartagues, Escola Bressol Oreneta, Col.legi l’Estació, Col.legi Bardiri Reixach i Centre Cívic Tueda.
En les anteriors europees del 17 de juny de 2009, amb un cens de 14.901 electors, es varen acostar a votar un total de 5.250 (35,23%) i es varen abstenir 9.651 (64,77%).

DONACIÓ DE LA FUNDACIÓ IRLA A VIMAR
Dimecres, la Fundació Josep Irla va fer una donació a la Fundació Vímar, organització que treballa per a la integració dels discapacitats del Baix Empordà, d’uns seixanta quilos de taps de suro recollits a la Taverna de la Casa Irla, material que serà utilitzat per les persones discapacitades que acull la Fundació Vímar per a la creació de manualitats que després es posaran a la venda per al finançament de les activitats dels propis discapacitats. S’’inicia així una col·laboració entre les dues entitats i s’estableix la Casa Irla com a punt de recollida de taps de suro i es projecten noves activitats i iniciatives per ajudar a la Fundació Vímar i la seva noble tasca. (Foto al peu d’aquesta agenda).

XERRADA SOBRE CONSTEL.LACIONS FAMILIARS
Xerrada pràctica sobre constel.lacions familiars i solucions sistèmiques
Dissabte 24 de Maig, a les 6 de la tarda, a Madame Fil de la Plaça del Mercat, a càrrec de Neus Pont i Quirós, llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, Experta en Constel.lacions Familiars i Solucions Sistèmiques per la RCU i graduada en Arts Aplicades a La Llotja.

2 PRÒXIMES ACTIVITATS DEL PLA DE BARRIS
-Si voleu millorar la salut de la vostra esquena, el dimarts, 3 de juny,a les 4 de la tarda a la Casa Albertí, taller del Pla de Barris amb l’enunciat “Alliberem l’Esquena” a càrrec de Cristina Roca, monitora de pilates, personal trainer i activitats dirigides. Recursos pràctics i senzills per recuperar la mobilitat al coll, esquena i malucs, flexibilitzar la columna i reduir el nivell de dolor, tensió i fatiga.
-El proper dissabte 31 de maig a les 17.00h dins el cicle de sortides del programa “Passegem des del barri” s’organitza la sortida: Visita guiada pel nucli antic de Sant Feliu de Guíxols. L’ historiador torroellenc Jordi Reynés explicarà les dificultats i els reptes que hagueren d’afrontar els guixolencs durant la segona meitat del segle XVII i el primer terç del segle XVIII arran de les guerres que enfrontaren les monarquies absolutistes de Castella i França i que assolaren l’Empordà. Una època difícil, en què el poder civil local intentava sobreposar-se a les adversitats i vetllar pel benestar dels guixolencs, tot deslliurant-se del jou feudal del monestir benedictí”.
Ambdues activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Cal inscripció prèvia. Us podeu inscriure a l’ Oficina de Pla de barris al c. Penitència,10. Per més informació truqueu a 972327019 o pladebarris@guixols.cat

SUBVENCIONS PER A ARTESANIA I MODA
Una de les empreses del clúster tecnològic de Sant Feliu, informa que amb l’objectiu de fomentar el comerç català, el Consell General del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha aprovat els programes per a la concessió de subvencions fins a 3.000€ + 2.000€ en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda catalana.
Aquesta subvenció esta destinada a establiments de venda presencial que volen crear un comerç electrònic a Internet per vendre els seus productes o serveis. El termini per presentar les sol·licituds va començar el 20 de maig i finalitza el 20 de juny de 2014.
Trobareu tota la informació sobre el Programa i els tràmits en aquest enllaç. La informació general la trobareu en aquest enllaç. L’empresa, Internet Girona, es presta a donar tota la informació així com a la preparació de les sol.licituds per facilitar tot el procés i tramitació de documentació.
El telèfon de contacte és el 872 21 90 45 i el correu: suport@internetgirona.com. Pot ser és una bona oportunitat per finançar fins el 50% del cost del desmoblament i posada en marxa d’una botiga on-line en el cas que vulgueu vendre els vostres productes o serveis a través Internet.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 24 de maig
Camp de futbol “Josep Suñer”
2n Torneig Memorial Joan Bou Futbol base
Matí de 9,00 h. a 14,00 h.
Tarda de 16,00 h. a 17,30 h.
Camp Municipal de Vilartagues
09,00 h E.F. Sant Feliu  PreBenjamí C – Palamós
10,30 h E.F. Sant Feliu  Benjamí B – Global
10,30 h E.F. Sant Feliu PreBenjamí A – Palafrugell
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – 4 vientos
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet B – Begur
16,00 h E.F. Sant Feliu  Juvenil A – Arenys
17:45 h E.F. Sant Feliu  Futbol d’empreses. La Pansa – Vet. Mont-ras
Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h Mini Femení – Sant Gregori
09,00 h Mini Masculí – Bisbal
10,30 h PreInfantil Femení – Sant Gregori
10,30 h PreMini Mixte Masculí – Angles
Diumenge, 25 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
2n Torneig Memorial Joan Bou Futbol base
Matí de 9,00 h. a 12,30 h.
17,00 h E.F. Sant Feliu Guíxols – Banyoles
Pavelló Municipal “la Corchera”
Torneig de Karate Ciutat de Sant Feliu de Guíxols
Hora : de 9,00 a 14,00 h.
Organitza : Club Dojo Sant Feliu
ALTRES
Dissabte, 24 de maig
– CAMPIONAT DE CATALUNYA D’IMATGE SUBMARINA
– Campionat Territorial de Patinatge Junior i Senior
Lloc : Pavelló “Carles Nadal” Matí i tarda
Organitza : Club Patí Guixolenc
 Diumenge, 25 de maig
– CAMPIONAT DE CATALUNYA D’IMATGE SUBMARINA
– Campionat Territorial de Patinatge Junior i Senior
Matí i tarda al Pavelló “Carles Nadal”
– CURSA DE LA DONA  de BTT
A les 10:00h. sortida i arribada a l’aparcament del pavelló Carles. Organitza : Sport Ciclista Guíxols