I després

Agenda de concerts del cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols

Agenda de concerts del cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

•“La Banda Neón” oferirà els seus grans èxits amb les millors versions per a no parar de ballar a la platja.
Tindrà lloc aquest dissabte a les 11 de la nit arran de mar, al Passeig de Rius i Calvet. És un concert gratuït. Trobareu més informació si cliqueu aquí.

•Cantata “Els tres desitjos de Patxot” amb els alumnes de L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols/Castell Platja d’Aro aquest diumenge a les 12 del migdia. S’hi oferirà una representació musical teatralitzada basada en fets i documents reals del científic i mecenes Rafael Patxot i Jubert.
És una activitat gratuïta oberta a tothom.

•Dissabte 11 de maig a les 10 de la nit, actuació d’Alberto Montero, arribat des de València, oferint el seu folk progressiu al Bar Casa Irla, al carrer Algavira 65-69. És una activitat gratuïta amb donació voluntària.
L’artista ofereix folk amb sons càlids i psicodèlics de la costa oest nord-americana tenint com a gran referent la banda d’Arthur Lee, Love. El seu nou treball, La catedral submergida, el conformen dotze cançons de folk psicodèlic amb aroma mediterrani que el confirmen com un dels cantautors més personals i inclassificables de la nostra escena.

El més llegit

I després