I després

Agenda Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest Divendres 5 d’Abril a les 22:30h, a la Casa Irla, Acousters ens presenten el seu disc debut “Darrere la porta”, un disc que té les col·laboracions de Cesk Freixas i Sanjosex. Acousters, ens mostren els sentiments i vivències que els envolten durant el dia a dia a ritme de pop i folk. Sensacions estranyes a la panxa que han de sortir per un lloc o altre. No necessàriament són mals de panxa d’aquells que no et deixen dormir del dolor. A vegades poden ser nervis, gana, entusiasme o excitació. Escoltant els dotze temes de “Darrere la porta” veurem com les lletres i melodies ens porten a situacions que ens han passat, ens parlen de desitjos de futur, de present, o de remordiments.
Acousters el formen David Abad, guitarres i veus; Carles Camós, teclat; Gerard Parés, bateria i veus; Marta Pérez, veu principal i guitarra acústica; i Albert Ramos, baix i contrabaix.

Entrada anticipada i a taquilla 8 euros. Ja a la venda a la Taverna de Cas Romagué.

Aquest Dissabte 6 d’Abril a les 18h, a la Casa Irla, presentació del llibre “El Viatge del Gironauta” de Quim Cobert. La presentació a càrrec de Joaquim Nadal.
«De petit m’agradaven els atles, era un món real, però inabastable. Aquest món va canviar radicalment el dia que el meu pare es va comprar el primer automòbil. Des d’aleshores no he parat de meravellar-me sempre que em passejo pel territori.
El 2008 em van encomanar la responsabilitat d’omplir un espai setmanal al Diari de Girona. Vaig decidir dedicar la meva columna a descriure els termes municipals de les comarques de Girona. He visitat tots el pobles, he vist paisatges sota la pluja i bandejats pel vent. He contemplat els campanars, les places majors, els ajuntament i els centres cívics. He intentat perseguir la meva ombra i finalment m’he trobat a mi mateix exercint de gironauta».
Tot seguit es projectarà el audiovisual “He mirat aquesta terra”.SFG GIRONAUTA2

L’entrada es gratuïta.

El més llegit

I després