I després

Activitats diverses del cap de setmana a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Dones ganxones, dones del món, trobada intercultural a SFG

Diumenge, 10 de juny, als jardins Juli Garreta, de 10 a 13h, es durà a terme la 4ª Jornada “Dones ganxones, dones del món, que té com a objectiu principal fer visibles a les dones. Hi haurà parades, tallers, mostres de productes i actuacions (11h). A les 12.30h es farà l’entrega de premis del concurs fotogràfic que porta el mateix nom.

 

Alumnes d’Almudena Bonilla actuaran contra el càncer

Diumenge, 10 de juny de 2012, a les 6 de la tarda, se celebrarà el Festival Benèfic “Il·lusions” al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols que anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola de Dansa Almudena Bonilla, la recaptació del qual anirà a favor de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer.
La presentació anirà a càrrec de Maria Victòria Ortega. I amb l’entrada, se sortejaran dos quadres cedits per Josefina Garrido i Yolanda González, a més d’un treball cedit pel grup de Patchwork del Centre Cívic de Tueda.
L’entrada-aportació costarà 5 euros i la venda d’entrades anticipades ja s’està portant a terme a l’Oficina de turisme i també es podran adquirir al teatre des d’una hora abans de l’espectacle.

 

Torneig de l’Amistat de l’Escola de Futbol Sant Feliu

Aquest dissabte i diumenge, 9 i 10 de juny, al Camp Municipal de Vilartagues, l’Escola de Futbol Sant Feliu organitza el tradicional Torneig de l’Amistat de futbol 7 de prebenjamins i benjamins.

El dissabte 9 al matí serà el torn dels benjamins nascuts al 2002 i a la tarda per als nascuts al 2003. El diumenge 10 jugaran al matí els prebenjamins del 2004 i a la tarda clouran el torneig els més menuts del 2005.

A més dels equips amfitrions de l’Escola, hi participaran com a clubs convidats la UE Quart, CF Calella, CE Anglès, OAR Vic, FE Figueres, FE Palamós, Base l’Empordanet, Ter Brugent, FC Vilablareix, UD Molletense, EF Gironès-Sàbat i CFLLoret.

S’esperen dos dies intensos de futbol de les categories més petites del futbol de base en què el més important ha de ser el participar i gaudir de l’esport per davant dels resultats.

 

3 cantautors a La Goleta aquest divendres

Concert de Cantautors Folk – Divendres 8 de Juny 23:00h – Entrada Gratuïta

VOL MENOR és el projecte personal de Carles Cuxart, músic d’autor barcelonès afincat a Calonge. Ens porta un pop/folk d’arrels mudes amb cançons nues cantades amb el cor. http://www.volmenor.com/

LE CLOTÊT AVEC GARCÉS (Huss Garcés) és un concepte musical dirigit a qualsevol públic optimista que accepti l’ostracisme com a via d’escapament., http://soundcloud.com/hussein-garces

THE MISSING LEECH és l’alter ego de Maurici Ribera, cantautor de St. Joan de Vilatorrada, practica antifolk i folk-punk amb temes sovint de sonoritat indie. http://themissingleech.bandcamp.com/

 

Tiquets anticipats per al Pelegrinatge de Sant Elm

El diumenge de la setmana entrant, 17 de juny, se celebra el 5è Pelegrinatge de Sant Elm que sortirà del Salvament a les 12 del migdia resseguint el passeig marítim i la pujada fins a Sant Elm on, a les 2 de la tarda està prevista l’arrossada popular (per la qual cal retirar els tiquets que al preu de 8 euros es dispensaran a l’Oficina de Turisme fins el dissabte anterior, 16 de juny).
El dinar es compon d’arròs, postres i cafè acompanyats de cançó de taverna. Cal portar coberts, plat, got i beguda (hi haurà servei de bar per qui ho desitgi).
Pe a aquelles persones que no s’hi vulguin desplaçar a peu, hi haurà servei gratuït del trenet turístic, amb sortida de la seva parada del passeig del Mar en els següents horaris: de 12h a 14h i de 16h a 18h.

 

Repetició xerrada “Del rogall al cap-rodo” l’Espai Ridaura (Santa Cristina)

Divendres 8 de juny de 2012, a les 19.30h

Conferència sobre “Del rogall al cap-rodo. Un llenguatge que no hem de deixar perdre”, a càrrec del Dr. Antoni Beltran (Metge de l’ABS Sant Feliu de Guíxols).
L’acte tindrà lloc a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro (C/Platanera, s/n)
Entrada lliure
*1’5 crèdits de lliure elecció, amb l’assistència a un 80% de les xerrades.

El més llegit

I després