I després

ACTIVITATS DIVERSES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Tot seguit us acostem algunes activitats i notícies de Sant Feliu de Guíxols que poden ser del vostre interès. Recordeu que a l’apartat “Agenda” del nostre web www.rsf.fm hem confegit una agenda amb les activitats del mes.

MERCAT BENÈFIC DE PROGAT
L’entitat Progat de Sant Feliu de Guíxols organitza aquestes Festes de Nadal el 2n Mercat benèfic de segona mà.
Serà del dimarts 10 de desembre fins al diumenge dia 22 de desembre (la inauguració és el dimarts dia 10, de cinc a vuit del vespre). El lloc és l’Antic Hospital.
Horaris: de les 11h del matí fins les 14h, i de les 17h fins les 20h (els diumenges, de 11 a 14h).
Entre els objectes que hi ha hi podeu trobar bijuteria, roba, objectes d’antiguitats, articles de regal, curiositats i loteria de Nadal, entre altres.
Tots els beneficis aniran a ajudar l’entitat Progat.

64è APLEC DEL MONTCLAR
El diumenge, 15 de desembre, la secció Excursionisme Obert del Centre Excursionista Montclar organitza 64è Aplec del Montclar.
La sortida està programada a les 8:30 hores des de la urbanització Casa Nova.
Durant el matí es farà el tradicional pessebre de fang i la renovació de la senyera.
Més informació al correu electrònic: montclar@gmail.com

CAMPIONAT DEL MÓN MAR-COSTA
Fa unes setmanes que es va disputar a la localitat malaguenya de Torremolinos el Campionat del Món per seleccions, essent integrant de la Selecció Espanyola el pescador local Josep Ramon Esclusa Muixí.
Esclusa va obtenir un resultat excepcional amb la consecució de la Medalla d’Or amb la selecció espanyola assolint una fita històrica ja que durant els quatre dies de competició es va obtenir el primer lloc a les classificacions parcials.

AGENDA
Fins el 12 de desembre inscripcions obertes pel Concurs d’Aparadors a Sant Feliu de Guíxols
L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitza el I Concurs d’Aparadors de Nadal, una activitat de dinamització comercial per potenciar els negocis.
Les inscripcions estan obertes fins el proper 12 de desembre, i només caldrà omplir el formulari que trobareu a a la web de SAE: www.sae.guixols.cat, a l’apartat de notícies, i fer-lo arribar presencialment a Guíxols Desenvolupament, carrer dels enamorats, 65-99, o via e-mail a industria@guixols.cat Per qualsevol dubte o aclariment cal trucar al telèfon: 972.32.70.33.

Fins al divendres 13 de desembre
*Curs de sardanes “Avis i néts”. Al Centre Cívic de Tueda, cada divendres de les 18.30h a les 20h. Preu 5€. Informació: guixolssardanes@gmail.com i 650088083, a partir 19h (Laura Cervera).

Fins al dilluns 30 de desembre
Exposició Dani Duch : Fotografia de premsa 1979-2011. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Entrada lliure i gratuïta.

Fins al diumenge 5 de gener de 2014
Exposició commemorativa del centenari del naixement del pintor guixolenc Josep Albertí Corominas, centrada en l’obra paisatgística sobre Sant Feliu. Al Monestir (pl. 3a).

Desembre 2013 i gener 2014
Campanya gastronòmica “La Cuina de l’Uriç”. A diferents establiments de la Ciutat.

El més llegit

I després