I després

Activitats del Mercat del Brunyol 2019

Aquesta és la programació del 16è Mercat del Brunyol de Sant Feliu de Guíxols, que se celebrarà el divendres i dissabte, 19 i 20 d’abril, d’11 a 21h a la plaça del Monestir i a la plaça Abadia. Venda de brunyols de les fleques i pastisseries de Sant Feliu i tastet de 4 brunyols + 1 xarrup de ratafia o licor Bonet a 3€.

Compartiu aquesta història

Aquesta és la programació del 16è Mercat del Brunyol de Sant Feliu de Guíxols, que se celebrarà el divendres i dissabte, 19 i 20 d’abril, d’11 a 21h a la plaça del Monestir i a la plaça Abadia. Hi haurà venda de brunyols de les fleques i pastisseries de Sant Feliu i tastet de 4 brunyols + 1 xarrup de ratafia o licor Bonet a 3€.
A més s’han programat diverses activitats paral.leles que complementen aquest esdeveniment.

La primera serà una festa popular amb brunyolada on hi haurà animació infantil amb Som la Festa i música amb el grup ConCuerdas de Rumba i DJ. S’emmarca dins les activitats que s’han programat pels propers mesos dins Viure en democracia. Sant Feliu de Guíxols 1979-2019. També s’hi projectarà un documental sobre l’urbanització de Vilartagues que ha tingut lloc en aquests darrers 40 anys. Tindrà lloc a la plaça Salvador Espriu aquest dijous 18 d’abril a partir de les 6 de la tarda.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

DIVENDRES 19 D’ABRIL

Música i contes:
A la plaça Abadia (darrera del Monestir).

-Cançons d’arreu del món per cantar plegats tota la família Cançons de tots colors, a les 12.30h a la plaça Abadia.

-Espectacle familiar en clau de clown Conta contes amb Eudald Casals, a les 17h a la plaça Abadia.

-Concert amb Merkado Negro, flamenc-fusió a l’Empordà amb versions de Serrat, Niña Pastori, Kiko Veneno, Sabina etc. A les 20h a la plaça Abadia.

Espai infantil:
Pinta cares, fes el teu estel, fes la teva indumentària de pallasso. D’11 a 14h i de 17 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït.

Demostració d’oficis:
Tot el dia a la plaça del Monestir.

Sabater:
El Mestre sabater et mostrarà com es confeccionen unes sabates d’inici a fi.

Ceramista:
L’artesà farà peces de ceràmica al torn, seguint la tècnica tradicional.

Fuster:
Podràs veure el procés d’elaboració a mà d’eines de fusta que es fan servir a la cuina: culleres, espàtules, forquilles,…

A més a més:
D’11 a 14h i de 16 a19h
-Taller de tallador de fusta de Ferran Peralta (3€). Aprèn l’ofici de tallar fusta i fabrica un ganivet o un clauer.

D’11 a 13h i de 17 a 19h
-Taller de figuretes de pa (gratuït). Aprèn a fer pa, pasta i dona forma, l’enfornem i…a menjar!

DISSABTE 20 D’ABRIL

Música i contes:
A la plaça Abadia (darrera del Monestir).

-Espectacle familiar en clau de clown Conta contes amb Eudald Casals, a les 12.30h a la plaça Abadia.

-Cançons d’arreu del món per cantar plegats tota la família Cançons de tots colors, a les 17h a la plaça Abadia.

-Concert amb Buena Onda, espectacle ple d’emocions. Cançons d’ara i de sempre tocades per un caixó, una guitarra i dues veus. A les 20h a la plaça Abadia.

Espai infantil:
Pinta cares, fes el teu estel, fes la teva indumentària de pallasso. D’11 a 14h i de 17 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït.

Demostració d’oficis:
Tot el dia a la plaça del Monestir.

Sabater:
El Mestre sabater et mostrarà com es confeccionen unes sabates d’inici a fi.

Ceramista:
L’artesà farà peces de ceràmica al torn, seguint la tècnica tradicional.

Fuster:
Podràs veure el procés d’elaboració a mà d’eines de fusta que es fan servir a la cuina: culleres, espàtules, forquilles,…

A més a més:
D’11 a 14h i de 16 a19h

Taller de tallador de fusta de Ferran Peralta (3€). Aprèn l’ofici de tallar fusta i fabrica un ganivet o un clauer.

D’11 a 13h i de 17 a 19h

-Taller de figuretes de pa (gratuït). Aprèn a fer pa, pasta i dona forma, l’enfornem i…a menjar!

-Taller de bunyols i brunyols per a adults. A càrrec de Carme Picas. A les 17h a la cuina de l’Hort del Rector. Cuinarem, compartirem receptes i us en emportareu a casa, si voleu. Preu per inscripció: 15€. Per a més informació i inscripcions: El Ginjoler telèfon 620 62 34 54 i/o al mail elginjoler@elginjoler.com

El més llegit

I després