I després

Entregats aquest dissabte els premis del Concurs Literari de la Gent Gran

Aquest dissabte 13 d'abril ha tingut lloc la desena edició del Concurs Literari de la Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols que organitzen Creu Roja i l'Ajuntament. En la celebració de la seva desena edició, des de l’organització s’ha decidit realitzar-la a la seu de Creu Roja "per estar a casa", tal i com ha afirmat el seu president, Jordi Roca.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 13 d’abril ha tingut lloc la desena edició del Concurs Literari de la Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols que organitzen Creu Roja i l’Ajuntament. En la celebració de la seva desena edició, des de l’organització s’ha decidit realitzar-la a la seu de Creu Roja “per estar a casa”, tal i com ha afirmat el seu president, Jordi Roca.
A més de l’acte d’entrega de premis també s’ha servit un dinar als assistents. Al concurs s’han presentat vora una trentena llarga de creacions literàries.

El veredicte ha estat el següent:

Primer premi literari La caseta damunt l’arbre d’Antonio Comas Giné.
Segon premi literari Más allá del recuerdo de Juan Mora Fuente

Primer premi emotiu Pensaments positius de Quimeta Serra Fornós
Segon premi emotiu Coses meves de Margarita Cervera Bosch

Primer premi poètic Cant a la Terra d’Agustí Codina Boix
Segon premi poètic La platja de Sant Feliu d’Albert Tauler i Payet

L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha felicitat els participants i ha aprofitat el desè aniversari per agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries a Sant Feliu, afirmant que “feu una tasca imprescindible”.
També ha assistit a l’acte la Directora del Departament de Cultura a Girona, Carmen Renero, que ha agraït la participació de la gent gran en nom de la nova consellera, Mariàngela Vilallonga

El més llegit

I després