I després

ACTIVITATS DEL CLUB NÀUTIC SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Trofeu Club Nàutic Sant Feliu de Creuers
Aquest dissabte, 20 de juliol se celebra una nova edició del Trofeu Club Nàutic Sant Feliu de creuers, puntuable pel Campionat Social de la Copa Desafiament. Aquesta regata té un recorregut de 21 milles nàutiques, des de Sant Feliu fins a les Illes Formigues i tornada a Sant Feliu.
Les inscripcions estaran obertes fins al mateix dia de la competició a les 11:00 hores. Es poden fer a les mateixes oficines del Club o descarregant la documentació des de la pàgina web www.clubnauticsantfeliu.cat.
El proper dissabte 27 de juliol el Club celebrarà un nou trofeu: el de les Illes Medes. En aquesta ocasió el recorregut serà Sant Feliu- Illes Medes- Sant Feliu. Les inscripcions per aquesta regata també estan obertes.

Curset de pesca a càrrec dels Campions del Món de Pesca
Aquest estiu els Campions del Món de pesca que formen part de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols tornaran a oferir als nostres socis i usuaris un curs de pesca a les instal·lacions del Club. La participació és gratuïta però les places són limitades, per tant, cal reserva prèvia.
Les activitats que inclou el curs estaran distribuïdes de la següent manera:
Classes teòriques:
Dissabtes 20 i 27 de juliol i 10 i 17 d’agost, de 17:00 a 19:00.
Classe pràctica en embarcació:
Dissabte 24 d’agost de les 16:00 a les 19:00.
Podeu reservar la vostra plaça contactant amb l’Associació de Pesca Esportiva al correu aepmsfg@ya.com

El més llegit

I després