I després

AQUEST CAP DE SETMANA, RECAPTE D’ALIMENTS

Compartiu aquesta història

El Banc dels Aliments de Girona busca la solidaritat dels turistes que visiten la Costa Brava, tal com va fer l’estiu passat per primer cop, organitzant un gran recapte de productes en el qual participaran una cinquantena d’establiments comercials situats en 17 municipis diferents, informa el Diari de Girona. La campanya es realitza aquest cap de setmana i té com a objectiu aprofitar l’afluència de visitants a la costa gironina per tal d’ajudar els més necessitats.
La participació de botigues i comerços ha augmentat respecte la primera edició d’aquest recapte extraordinari, ja que s’ha passat d’una dotzena a més de cinquanta. La iniciativa es durà a terme divendres i dissabte a les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calonge, Palamós, Palafrugell, Pals, Begur, Tossa de Mar, l’Escala, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Blanes, Llançà, Cadaqués i Roses.
Voluntaris de les associacions benèfiques que treballen a cada població seran a les diferents botigues i supermercats per tal de recollir el menjar, que després es repartirà entre les persones més necessitats a través de les mateixes entitats; el Banc dels Aliments de Girona ho ha organitzat així perquè ha volgut implicar més en la seva iniciativa.
A cada establiment hi haurà un cartell que anunciarà la campanya en sis idiomes -català, castellà, anglès, francès, alemany i rus- i, mentre es dugui a terme, també s’entregarà un escrit en anglès, francès, alemany i rus que contindrà una sola frase: “Estem recollint aliments per a les persones necessitades d’aquest poble”. Els principals tipus d’aliments que es demanen són llet, oli, conserves de peix i llegums secs.

El més llegit

I després