Activitats de l’AE Catalunya Contra el Càncer

Dissabte es va celebrar a la Casa Irla la conferència-col·loqui programada per la delegació a Sant Feliu de Guíxols de l’Associació Catalunya Contra el Càncer que va omplir l’auditori per tal d’escoltar amb molta atenció les ponències i testimonis que varen centrar l’acte que estava encapçalat per l’enunciat “Prevenció i lluita contra el càncer”.
Hi varen participar l’advocada, Magda Oranich (cáncer de mama), Montse Salvachúa, psicòloga de l’àrea de prevenció Girona AECC i el doctor Carles Julià, cap del servei d’Urologia de l’Hospital de Palamós (prevenció del càncer de pròstata) i del doctor Pau Casals que va presentar i moderar l’acte.
L’esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de la Casa Irla i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, va satisfer a la junta organitzadora per la bona resposta del públic i per la intervenció dels oradors que es varen expressar d’una forma planera i entenedora.
L’AECC -Catalunya contra el Càncer ha difós en una nota en la qual  declaren que volen “
donar les gràcies als participants en la conferencia sobre la prevenció contra el Càncer als mitjans de comunicació, a la Casa Irla i als assistents que van fer que és pugues celebrar amb molta satisfacció de tothom. Moltes gràcies a tots.
D’altra banda, el diumenge dia 9 de juny en els jardins Juli Garreta és celebra el Dia de la Dona Ganxona, amb molts de participants en parades, espectacles de dansa i lliurament de premis, etc.
La Junta Local Catalunya contra el Càncer volem donar les gràcies  al Grup de Patchwork del Casal de Tueda-APITE per l’aportació dels treballs per la recol·lecta de fons de la entitat en benefici de la  prevenció del Càncer”.

CANCER FALDILLA

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació