I després

Activitats de l’AE Catalunya Contra el Càncer

Compartiu aquesta història

Dissabte es va celebrar a la Casa Irla la conferència-col·loqui programada per la delegació a Sant Feliu de Guíxols de l’Associació Catalunya Contra el Càncer que va omplir l’auditori per tal d’escoltar amb molta atenció les ponències i testimonis que varen centrar l’acte que estava encapçalat per l’enunciat “Prevenció i lluita contra el càncer”.
Hi varen participar l’advocada, Magda Oranich (cáncer de mama), Montse Salvachúa, psicòloga de l’àrea de prevenció Girona AECC i el doctor Carles Julià, cap del servei d’Urologia de l’Hospital de Palamós (prevenció del càncer de pròstata) i del doctor Pau Casals que va presentar i moderar l’acte.
L’esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de la Casa Irla i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, va satisfer a la junta organitzadora per la bona resposta del públic i per la intervenció dels oradors que es varen expressar d’una forma planera i entenedora.
L’AECC -Catalunya contra el Càncer ha difós en una nota en la qual declaren que volen “
donar les gràcies als participants en la conferencia sobre la prevenció contra el Càncer als mitjans de comunicació, a la Casa Irla i als assistents que van fer que és pugues celebrar amb molta satisfacció de tothom. Moltes gràcies a tots.
D’altra banda, el diumenge dia 9 de juny en els jardins Juli Garreta és celebra el Dia de la Dona Ganxona, amb molts de participants en parades, espectacles de dansa i lliurament de premis, etc.
La Junta Local Catalunya contra el Càncer volem donar les gràcies al Grup de Patchwork del Casal de Tueda-APITE per l’aportació dels treballs per la recol·lecta de fons de la entitat en benefici de la prevenció del Càncer”.

CANCER FALDILLA

El més llegit

I després