ERMITA WEB

Diumenge, 6è Pelegrinatge a Sant Elm

Aquest diumenge, per 6è any consecutiu, l’Associació Amics de l’Ermita i el Paratge de Sant Elm, amb la col·laboració de l’Associació de Festes Ganxones  i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza el Pelegrinatge a Sant Elm amb algunes variacions destacades.
La més important és que el dinar i els actes que el complementen, se celebraran als Jardins Juli Garreta després de la baixada fins al recinte del passeig que s’iniciarà a Sant Elm a les 12 del migdia. Per anar a la concentració, es pot pujar, de forma gratuïta, amb el tren turístic que sortirà a les 10’40 h. des de la parada que farà davant del Nou Casino La Constància.
Arribada la comitiva als Jardins Juli Garreta, se celebrarà la clàssica arrossada popular per a la qual es poden adquirir els tiquets al preu de u euros, a l’Oficina de Turisme, fins aquest dissabte, 15 de juny,  a les 7 de la tarda. El menú inclou amanida, arròs, postres i cafè. Cal portar plat, coberts, got i beguda o si es prefereix, hi ha servei de bar.
A les 4 de la tarda, amenitzarà la festa el grup d’havaneres l’Empordanet i per als més petits hi haurà un espectacle infantil a 2/4 de 6 amb la Fada Iris, seguida d’una xocolatada popular.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació