I després

Acte dels 9 anys de familiars d’alcohòlics anònims a SFG

Compartiu aquesta història

Amb motiu dels 9 anys de presència del Grup Costa Brava Al-Anon, familiars d’alcohòlics, celebraran aquest dissabte, 14 de juliol, a 2/4 de 4 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu, una reunió oberta a tothom en la qual hi farà una intervenció un alcohòlic anònim i, tot seguit, un familiar d’alcohòlic.

Les xerrades tenen l’objectiu de donar testimoni a les persones que tenen problemes amb l’alcohol i/o als seus familiars que poden rebre ajuda de forma desinteressada, anònima i continuada sense haver d’oferir res a canvi.

En Joaquim, un familiar d’alcohòlic, declarava a la nostra emissora que estan molt satisfets de la feina realitzada en aquests 9 anys d’implantació a Sant Feliu i, si bé al principi sempre es troba una mica de recel, poc a poc les persones que tenen problemes o els seus familiars hi han acudit i han trobat el suport del col·lectiu.

El membre de Familiars d’Alcohòlics Anònims (Al-Anon) feia èmfasi en el fet que aquestes associacions funciones a través de persones voluntàries, de forma anònima, que no hi ha quotes ni s’accepten aportacions de cap tipus i que el més habitual, per tal de preservar la identitat dels alcohòlics és que es distribueixin per altres municipis.

També destacava que el més important és fer el pas i animava a donar-lo per tal de millorar la situació, la qualitat de vida, la relació amb l’entorn familiar i la vida social tant dels alcohòlics com les seves famílies. Ho resumia amb l’enunciat de que “es pot ser feliç” però sempre amb el consentiment de la persona afectada.

Les persones que ho desitgin poden assistir a aquesta reunió o bé poden comunicar-se de forma totalment anònima als següents telèfons d’ajuda mútua:
Alcohòlics Anònims: 686 322 647
Familiars i amics: 620 228 422

Correu electrònic: alanoncostabrava@gmail.com

 

El més llegit

I després