La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i Banc Sabadell han signat aquest dimarts un conveni de col•laboració amb l’objectiu de facilitar solucions financeres a les empreses associades a la Cambra, en condicions preferents, incloent-hi una línia de crèdit específica de 30 milions d’euros. L’acord ofereix condicions financeres específiques per a les empreses membres de la Cambra, a més d’un programa específic per promoure i fomentar l’activitat internacional de l’empresa.

El conveni ha estat signat el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols Joan Puig i Fernando Vega Camps, en representació de Banc Sabadell.

A més de la línia de crèdit específic de 30 milions d’euros per a les empreses associades a la Cambra de Comerç de Sant Feliu, amb la finalitat de facilitar l’accés al finançament, l’acord de col•laboració entre la Cambra i el banc inclou un pla d’impuls a la internacionalització, amb activitats de formació i assessorament i l’accés al programa “Exportar per créixer” de foment de l’activitat exportadora.

Addicionalment, les empreses que formen part del cens de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols disposaran del “Servei de pagament immediat pimes”, que permet finançar els pagaments als proveïdors i, d’aquesta manera, oferir-los descomptes per pagament immediat.