I després

Cartell de la setmana del Festival de la Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Dijous, 12 de juliol,a l’Espai Port, a les 22:00 h. Preu: 25 €

Smoking Stones, homenatge als 50 anys de Rolling Stones

Repertori dels Rolling Stones amb la banda Smoking Stones i artistes convidats com Ariel Rot (Tequila), Jaime Urrutia (Gabinete Caligari), Jonhy Cifuentes (Burning), Gerard Quintana (Sopa de Cabra), Gaby Alegret (Los Salvajes), leiva (Pereza), Marc Ros (Sidonie), Carlos Segarra (Los Rebeldes) Dani Pérez (Skizoo) i Carlos Tarque (M Clan). Coordina Jordi Tardà que aporta vestís i elements escenogràfics originals de la formació britànica pertanyents a la seva col·lecció particular.

Divendres, 13 de juliol a l’Espai Port a les 22:30 h. Preu: de 25 a 45 €

Concha Buika

Concha Buika,(Palma de Mallorca en 1972) és originària de Guinea i, des de ben petita va mostrar un gran talent musical. Arranjadora i compositora autodidacta, Concha és una cantant que domina tots els estils (jazz, boleros, flamenc, funk,..). A més el seu caràcter a l’escenari fa ser una de les artistes mes enèrgiques i espontànies de panorama actual espanyol com ha vingut demostrant en les seves darreres actuacions amb la seva banda amb el qual interpreta cançons originals, que compagina amb la copla, boleros i estàndards de jazz amb la sensualitat de la seva veu que aconsegueix ser única en el panorama musical espanyol.

 

Dissabte, 14 de juliol, al Teatre-Auditori Municipal: a les 20:00 h. Preu 15 €

IV Trobada de Castanyoles.

Es tracta d’un espectacle on destaquen les castanyoles com a instrument solista d’orquestra de la mà de diferents agrupacions i solistes de castanyoles que fan gran aquest petit instrument. Concert que forma part del Festival Internacional de Castanyoles que se celebra cada any a Sant Feliu de Guíxols sota la direcció de Teresa Laiz, acompanyats, aquest any, per l’orquestra de guitarres Flotats i la pianista Mª Teresa Sierra. Hi participen: Mª Mar Bezana – Consol Grau – Teresa Laiz (Solistas). Cor de Castanyoles de Barcelona. TOCS, Cor de Castanyoles Emma Maleras. Teresa Laiz & Co. Flotats Orquestra de Guitarres (Direcció: Ari Torres)
Mª Teresa Sierra (Piano)

 

Dissabte, 14 de juliol, a l’Espai Port a les 22:30 h. Preu 25 a 45 €

Jill Scott

La cantant de Filadèlfia de la nova generació del neo soul i R&B. En una de les ocasions que actuava espontàniament la va escoltar Amir, bateria del grup The Roots, que la va convidar perquè acompanyés a la banda a l’estudi d’enregistrament per gravar el tema “You got em”, un dels èxits de l’any 1999. Des d’aleshores ha col·laborat amb grans artistes com Eric Benett, Will Smith, Common o Lupe Fiasco, feina que ha compaginat amb la producció musical d’altres artistes. Un any més tard va editar un altre àlbum i el single “A long walk” amb bastant repercussió dins del panorama musical d’aquell moment, i pel qual va ser nominada al Grammy de millor actuació vocal femenina.

 

Diumenge, 15 de juliol a l’Espai Port a les 22:00 h. Preu 35 a 55 €

Jethro Tull

La banda de rock progressiu Jethro Tull, arriba a Sant Feliu per presentar un nou àlbum, la ja anunciada continuació del mític ‘Thick As A Brick’.
La formació britànica ha decidit sortir de gira per commemorar els 40 anys d’aquest àlbum, que el líder de la banda, Ian Anderson va compondre i va publicar en 1972. L’àlbum va arribar al nº1 de les llistes Billboard i ara el seu principal autor, amb més de 60 anys, vol donar-li continuïtat. La gira compta amb una banda formada per John O’Hara als teclats, David Goodier al baix, Florian Opahle a la guitarra i Scott Hammond a la bateria.
El nou treball surt aquest estiu i serà la base del concert que oferiran a Sant Feliu en el marc del festival Internacional de la Porta Ferrada.

 

Les entrades per al Festival es poden adquirir a través del telèfon de Ticketmaster (902.150.025) i a través d’internet (http://www.ticketmaster.es/nav/es/musica/giras/entradas_festival_de_la_porta_ferrada_2012/index.html)
També podeu comprar-les a la taquilla del Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols de 19h a 21h.

 

El més llegit

I després