Aquest diumenge al vespre a Casa Irla, el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, ha clos la V Assemblea General Ordinària del Consell Local de la Joventut de Sant Feliu de Guíxols.

A l’assemblea s’ha escollit el nou secretariat, encapçalat per Jordi Figueras, de la Colla Carnavalesca Uuhquexungu, que substitueix el fins ara president Ivan Garcia de l’ACME, l’Associació Cultural de Músics de l’Escorxador.

L’acompanyaran Míriam Martínez, de l’Associació de Hip-Hop Tedece, com a vicepresidenta; Yasmina Sala de l’ACAS, Associació Comunitària Anti SIDA, com a secretària; Ivan Castillo, també dels Uuhquexungu, com a tresorer i Edi Arias, de les JERC, com a secretari de Imatge i Comunicació.

També s’ha ratificat a Helena Zamorano, com a representant del consell local al CNJC, Consell Nacional de Joventut de Catalunya, del qual n’és secretària territorial des de l’assemblea celebrada al març.

Pel que fa al Pla de Treball aprovat, les principals novetats són l’adequació de la nova seu del Consell, ubicada al costat del Punt Jove de Les Vetlladores, i la possible celebració d’una festa de final d’estiu a principis de setembre.

El Consell és una plataforma interassociativa formada per 8 entitats juvenils de la ciutat, que entre altres coses organitza la Festa Major Jove i l’Aplec Jove de Pedralta. Té la voluntat de interlocutor amb l’ajuntament sobre aquells temes que afectin als joves, promoure la participació i coordinar les diferents activitats que organitzen les associacions.