Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal

El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols cerca per a la seva Oferta d’Ocupació:

  • Empresa de serveis  cerca:
    • Professor/a de guitarra espanyola amb experiència
    • Noia per fer de cangur a l’estranger

 

  • Centre d’estètica de St Antoni de Calonge cerca  noia per estètica per ½ jornada
  • Centre d’automoció de St Feliu de Guíxols cerca oficial electromecànic

Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 ( 1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o béruqueu al núm. de telèfon 972327033.

 

Nova suspensió al Porta Ferrada, ara: Gill Scott

Jill Scott, la poetessa i cantant de ‘neo soul’, no actuarà finalment aquest dissabte a la nit al Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El certamen no ha especificat els motius de l’anul·lació. La cantant (nascuda a Philadelphia el 1972) està de gira i, de fet, actuarà a Madrid el dia 15.
Scott és un dels nous referents artístics dels Estats Units gràcies al seu darrer disc, ‘The Light of the Sun’.

 

Dissabte animació infantil a la plaça Girona

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda a la plaça Girona de Sant Feliu, espectacle gratuït d’animació infantil i xocolatada amb el grup “La lluna” organitzat per l’Associació de Veïns Molí de Vent de Sant Feliu i la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat

 

Obert de tennis al Club Tennis Guíxols

EL Club Tennis Guíxols organitza, des del 16 i fins el 22 de juliol, el 25è Obert Nacional de Tennis individual masculí i femení amb un centenar de jugadors i jugadores de tot l’Estat.  És puntuable per al Circuit Gironí d’Oberts 2012  i  amb 1.500 euros en premis.  Les finals es jugaran el diumenge 22 de Juliol a les 6 de la  tarda i l’entrada és lliure i gratuïta.

 

Llibres per a una exposició

En motiu de l’exposició “Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen”, durant aquest estiu podreu gaudir a la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols d’una mostra de llibres d’art d’alguns dels artistes que podreu veure a l’Espai Carmen Thyssen: Josep Amat, Anglada Camarasa, Ramon Casas, Marià Fortuny, Pierre Bonnard, Paul Delvaux, Paul Gauguin, Maximilien Luce, i molts d’altres.

Si un cop heu vist l’exposició us heu quedat amb ganes de saber més sobre els pintors que hi estan representats, o simplement voleu gaudir de la bellesa de les pintures, podeu venir a la Biblioteca i endur-vos en préstec aquests llibres.

L’horari de la Biblioteca és l’habitual, als matins, de dilluns a dissabte de 10 a 13 h., i a les tardes, de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

Aquest estiu, gaudiu de l’art i de la lectura a Sant Feliu de Guíxols.

Més informació sobre la Biblioteca a l’estiu: concurs “Llegiu l’estiu”.

 

Concerts divendres i dissabte a La Goleta

JORDI GOMARA Concert en acústic – Divendres 13 de Juliol 23:00h – Entrada Gratuïta

Jordi Gomara és un cantautor fill de Barcelona ciutat i afincat Vallromanes (Vallès Oriental). Desprès d’un temps allunyat dels escenaris, el 2009 reprèn la seva activitat continuada actuant per diversos indrets i escenaris de Catalunya, el País Valencià i el Llenguadoc; participant també en diversos concerts benèficoculturals (Blaugranes amb cadira de rodes, associacions de malalts d’Alzheimer, Correllengua, Jornades d’educació UB…). La seva música és d’un estil molt propi però variat, amb influències molt diverses. Amb lletres i música de tall intimista preferentment, combina cançons més personals amb d’altres de contingut social i polític molt crític. Actualment està presentant nou disc “D’amor i d’altres dissidències”, projecte molt innovador en la cançó d’autor catalana, bastant eclèctic, original i diferent, però especialment molt treballat, amb moltes hores de dedicació que no tenen preu.

http://jordigomara.cat/
http://www.youtube.com/watch?v=RazxhnfNlo4

 

MONT TABER en concert – Dissabte 14 de Juliol 23:00h – Entrada Gratuïta

Mont Tàber fa referència a un turó amagat al casc antic de Barcelona i que passa gairebé desapercebut però que sobre ella es va aixecar tota una ciutat. La banda, sorgida de l’escena independent de Barcelona i formada per membres amb una llarga trajectòria musical: Ramir (veu i guitarra), Pedro (baix), Christian (bateria), acompanyats per Sandra (uHgirl i teclats), ens presenten el seu primer llarg “Noches en Blanco”, una rotunda declaració d’intencions en la qual treuen el cap melodies clàssiques amb tints rock, pinzellades electròniques i lletres que no deixaran indiferent a ningú.

https://www.facebook.com/monttabermusic
http://www.youtube.com/watch?v=eYDl_n7VSV4&feature=share