I després

ACTE DE GUÍXOLS DES DEL CARRER A LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

Amb l’enunciat “La bústia de Guíxols des del carrer continua oberta”, la formació política ha distribuït una nota en la qual informa d’un acte obert que oferirà aquest divendres, 19 de febrer a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols “per argumentar el sentit negatiu del vot als pressupostos i recollir noves propostes”.
També informen que tal i com varen argumentar en el seu moment, mantenen oberta la seva bústia a la web per traslladar les queixes i suggeriments que arribin als respectius regidors i regidores del govern, o bé, portar-ho directament al ple municipal en forma de pregunta.
Comenten que els han arribat preocupacions diverses com ara en qüestions d’urbanisme, per saber quan es produirà l’obertura del carrer Sta. Magdalena fins al carrer Eres o quan es solucionarà el problema que té el veïnat del grup Sant Feliu Nou amb la plaça interior que dóna davant l’IES o més tecnològiques per conèixer quan estarà completada la instal·lació de fibra òptica. I d’altres de caire social queixant-se que s’ha cobert la creació de vuit noves places a l’escola bressol només amb mitja jornada laboral o quan es renovaran i ampliaran les escasses cartelleres públiques per activitats no comercials amb què compta la ciutat.
Per aquesta i altres qüestions, la formació apunta que “seguint en la línia habitual de transparència i participació ciutadana”, portarà a terme un col.loqui un col·loqui i xerrada obert a tothom aquest divendres on el regidor de la formació argumentarà el seu vot negatiu als pressupostos municipals i, alhora, “s’aprofitarà per donar un repàs a aquelles coses que han quedat en el tinter, per decidir, de manera col·lectiva, com les podem replantejar el mes de març quan l’equip de govern incorpori al pressupost vigent el romanent de la liquidació del 2015”.

 

El més llegit

I després