I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

XAVIER BOSCH, NOU PRESIDENT D’UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA A SFG
L’assemblea local d’Unió a Sant Feliu de Guíxols va escollir dilluns la nova executiva que va proclamar a Xavier Bosch com a president local. Bosch és exregidor de l’Ajuntament ganxó i ex conseller comarcal del Baix Empordà. La renovació dels òrgans locals d’UDC s’emmarca en els preparatius del proper Congrés Nacional del partit, que es farà el 16 d’abril.
L’objectiu principal és potenciar la presència d’Unió a Sant Feliu considerant que tenen un espai que pot créixer des de la moderació i a través d’un missatge potent per fer arribar als ciutadans. “Des de Sant Feliu treballarem per fer que el Congrés d’Unió sigui un èxit”, ha destacat Bosch. Josep Maria Meneses ocuparà el càrrec de vicepresident en la nova executiva, mentre que Berta Vilert en serà la secretària.

500 UNIÓ

 

LA JORNADA DE L’ACAS OMPLE LA SALA ABAT PANYELLAS
Gran afluència a la jornada “VIH: Prevenció, Diagnòstic, Tractament i Investigació” organitzada per ACAS Girona, en commemoració dels 25 anys de la seva fundació i els 20 anys d’ACAS Baix Empordà, a Sant Feliu.
Hi varen intervenir: Dra. Àngels Masabeu. Directora de la Unitat de Especialitats Mèdiques i Coordinadora de la Unitat de VIH als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Hospital de Palamós), Dra. Esther Aznar. Directora Executiva de la Fundació SEIMC-GESIDA, Dr. Bonaventura Clotet, cap de la unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Director de l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa, President de la Fundació Lluita Contra la Sida i Codirector del programa HIVACAT de investigació de la vacuna contra la Sida.

500 ACAS

 

ACTE EN MEMÒRIA DE MURIEL CASALS I COUTURIER
Dimecres a la 1 del migdia, Guíxols per la Independència – ANC va organitzar un senzill acte en homenatge a Muriel Casals i Couturier.
Als peus de l’estelada del Passeig del Mar de Sant Feliu s’hi van aplegar una cinquantena de persones i es va llegir un emotiu escrit en la seva memòria. Posteriorment es va guardar un minut de silenci mentre es baixava la bandera fins a mig pal i es col·locava en aquest un ram de roses.

500 GXI

 

ALUMNES DE L’IES SANT FELIU AL CLUB DE LECTURA
El passat divendres a la Biblioteca es va viure una experiència “molt diferent, enriquidora i apassionant” segons els seus responsables i els participants. Un grup de 50 nois i noies de batxillerat de l’Institut Sant Feliu, acompanyats de les professores de literatura castellana, varen assistir al comentari de les “Novelas ejemplares” de Cervantes del Club de lectura de la Biblioteca amb l’escriptor Toni Sala..
recalquen que va valer la pena és el que es va dir sobre la lectura, llegir els clàssics, “com fer que t’interessi un llibre si no tenim el temps necessari per apropar-nos-hi i llegir-lo amb calma a classe. Gràcies per aquest regal compartit! Esperem que en vinguin més!”

500 BIBLIO

 

ROBEN ARTICLES DE GALGOS 112 DE L’INTERIOR D’UN VEHICLE
La matinada del 14 al 15 de febrer, algú va sostreure material de Galgos 112 de l’interior d’un vehicle on hi havia collars, petos i abrics per a gossos, acció que fou denunciada per les seves responsables.
En un post a les xarxes recorden que Galgos 112 únicament ven els seus articles a la seva botiga on-line, estands i botigues col·laboradores.
Es demana la col·laboració ciutadana en el cas que es detectin articles als mercats, Wallapop, eBay, o bé en qualsevol altre àmbit, es contacti amb l’associació: info@galgos112.com
Prèviament s’havia informat que aquest any Galgos112 no tindria estand a la festa dels Tres Tombs de Sant Feliu perquè l’associació Sant Antoni Abat no l’organitzava i anunciaven que el 6 de març estarian a Caldes de Malavella.

500 GALGOS

 

PRESENTEN LLIBRE SOBRE NUTRICIÓ INFANTIL
Dissabte, 20 de febrer a les 12:00 h. la biòloga especialista en nutrició infantil, Gemma Ros, presentarà el seu llibre “Ensenya’m a menjar bé” a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.
La presentació anirà a càrrec del pediatre Carles Casabona.
Gemma Ros també és experta en el tractament del Sobrepès i l’Obesitat infantil i creadora del sistema “Menjar bé per créixer millor”.

500 GEMMA

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ AL MERCAT DE BRUNYOL
Ja es troben publicades al web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, www.guixols.cat, les condicions de participació al Mercat del Brunyol de Sant Feliu de Guíxols. Si feu clic a l’enllaç de sota, podeu entrar directament al tràmit:
http://ciutada.guixols.cat/DetallTramit/_Klqbpu_J_iDbMz3gzKy_I9yjyzHLdSvx
El termini d’inscripcions va començar el dilluns 15 de febrer i finalitza el 4 de març de 2016.
Les sol.licituds s’han de presentar per correu postal o presencialment a l’adreça indicada a les bases o presencialment. No seran vàlides les sol.licituds presentades per correu electrònic.
Per a més informació us podeu adreçar a l’Àrea de Turisme i Promoció de la Ciutat: adl@guixols.cat o 972 82 06 46

500 BRUNYOL

 

AGENDAESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 20 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
11,00 h. E.F. Sant Feliu Benjamí D – Monells

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45h. Benjamí B- Calonge
10,15 h. Aleví C – Palafrugell
11,00h. Aleví A- Girona
12,30h. Cadet B- Cristinenc
16,00h. Juvenil B – Llagostera
18,00h. Futbol empreses La Pansa – Veterans Palafrugell

Pavelló Municipal la corchera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Preinfantil Masculí – ADEPAF
09,00h. MiniFemení B – Castelló
10,30h. Infantil Femení- Lloret
10,30h. Premini Masculí – Escolapies
16,00h. Cadet Masculi C- Nou Caules

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols B – Lloret

Diumenge, 21 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. A.D. guíxols B – Lloret

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30h. Infantil A– Cassà
16,00h. Vilartagues CF- Silenc

Pavelló Municipal la corchera
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí A – ADEPAF
12,00 h. Senior Masculí – Porqueres

ALTRES
Dissabte, 20 de febrer
Campionat de Catalunya de Natació
Piscina Municipal “la Corxera”
De 15,00 a 19,00 h.
Organitza: Club Aquàtic Xaloc

Diumenge, 21 de febrer
Trobada Trialera
Zona municipal de Trial
De 8,00 a 15,00 h.
Organitza : Moto Club Costa Brava

500 esports

 

 

El més llegit

I després