I després

FRANCESC-MARC ÀLVARO DISSABTE A LA CASA IRLA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 20 de febrer a les 19:00 h. a la Casa Irla, presentació del llibre “Per què hem guanyat” de Francesc-Marc Álvaro (Vilanova i la Geltrú, 1967), presentat per Pere Martí.
La sinopsi de la xerrada apunta el següent: “Les claus de la victòria independentista, una explicació clara i sense embuts dels motius que han portat les forces sobiranistes a la victòria. El procés independentista des del punt de vista d’un observador privilegiat.
Francesc-Marc Álvaro ofereix un dietari personal on el periodista reflexiona sobre el procés independentista i revela informacions fins ara inèdites, imprescindibles per entendre per què les eleccions del 27 de setembre van ser un èxit per a les forces sobiranistes.
A Per què hem guanyat (Comanegra, 2015) el periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro ofereix diverses claus que expliquen de manera detallada, a vegades sorprenent, per quins motius el sobiranisme ha guanyat les eleccions del 27 de setembre. Un triomf electoral no exempt d’embolics, incerteses i dificultats que, en alguns moments, va semblar improbable.
Informacions essencials –fins ara inèdites– que ajudaran el lector a comprendre aquest moment clau”.

El més llegit

I després