I després

OPERATIU ANTIDROGA DELS MOSSOS DE SFG

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols juntament amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir tres persones, de 24, 41 i 44 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Antoni de Calonge, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).
La investigació, duta a terme per agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, es va iniciar el mes de novembre de l’any passat, quan es va tenir coneixement que en un domicili i en un comerç de la població s’hi podria estar venent droga.
Els agents van fer un seguit de vigilàncies i van comprovar que serien les mateixes persones les que estarien venent cocaïna des del seu domicili i des d’un comerç que estaria ubicat a Sant Antoni de Calonge. Cal destacar que la distribució de la droga es realitzava al costat d’un centre escolar de la població.
Finalment, després d’una acurada investigació, el passat 11 de febrer es va establir un dispositiu i es va accedir al domicili on hi van trobar:
– 70 paperines de cocaïna preparades per a la venda.
– 480 grams de cocaïna.
– 86 grams de cocaïna en roca.
– 4810 euros en efectiu.
– 12 telèfons mòbils.
– 2 balances de precisió.
A més, els agents van detenir tres persones, dues al domicili escorcollat i una tercera al comerç, que serien les encarregades de distribuir i vendre la droga.
Els detinguts, dels quals només un té antecedents, van passar el dia 12 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar l’ingrés a presó per a dos d’ells, mentre que el tercer el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El més llegit

I després