I després

Acta i punt i final del conflicte dels escombriaires de SFG

Compartiu aquesta història

El Servei de Negociació i Registres Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya va intermediar entre l’empresa de neteja, CESPA, i els treballadors que varen iniciar la vaga el 16 de juliol, assessorats per dos representants de CCOO.

Definitivament es va arribar a un acord que va suposar la tornada a la feina per a la qual ha calgut la incorporació de brigades forasteres durant la nit passada i, com a mínim, la propera per tal de normalitzar el servei.

L’alcalde ha fet unes declaracions als mitjans en la qual es congratulava de l’acord, afegint que el conflicte era entre l’empresa i els treballadors i que l’Ajuntament s’ha mantingut al marge atès que era una reivindicació en la qual el consistori és el client, que no demana a l’empresa en què es gasta els beneficis i que, per tant, no ha d’entrar en les demandes dels seus treballadors. Albó també va agrair la paciència dels ciutadans durant tots aquests dies.

Finalment, hem tingut accés a l’acta de la reunió i dels acords entre les parts (que publiquem al peu d’aquest article), que posava punt i final al conflicte laboral del qual s’ha fet un seguiment permanent des de la nostra emissora.

Cliqueu a sobre per ampliar

El més llegit

I després