I després

L’Ajuntament i la campanya de reforestació de l’Alt Empordà

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols junt amb l’empresa Hard And Web (www.hardandweb.com) ha iniciat aquest dimecres 25 de juliol una campanya per recaptar diners per contribuir a reforestar, en la mesura que es pugui, la zona cremada pel virulent incendi de l’Alt Empordà dels darrers dies.
La campanya es fa fonamentalment a través d’internet i les xarxes socials, i compta amb el suport tècnic de l’empresa informàtica Hard And Web, la qual ha elaborat un portal informatiu.

A través del domini www.focemporda.com o a través de la pàgina web municipal, www.guixols.cat, es podrà accedir a un menú en el qual es poden realitzar aportacions econòmiques a un compte corrent obert per a tal efecte, del qual l’Ajuntament n’és el dipositari fins que faci la donació.

La dotació íntegra que es recapti anirà a ajudar la zona afectada, contribuint a la reforestació dels boscos i zones destruïdes per les flames.
Les aportacions també arribaran per vies indirectes.

Així, aquest cap de setmana (28 i 29 de juliol) l’Ajuntament destinarà un euro de cada entrada venuda en l’exposició de la col.lecció Carmen Thyssen a Sant Feliu al Monestir (dels sis que val l’entrada normal) que seran afegits al total destinat a comprar arbres o vegetació que permetin contribuir a la reforestació danyada.

En paral.lel, el consistori guixolenc es planteja fer altres accions: ara que arriba la Festa Major local es vol buscar algun tipus d’iniciativa per contribuir a recaptar diners, i també es vol crear algun tipus d’iniciativa vinculada al Festival Internacional de la Porta Ferrada, com per exemple, crear una Fila Zero solidària en alguna de les actuacions, o fins i tot organitzar un concert solidari.

El més llegit

I després