I després

ACORD DE COL·LABORACIÓ AJUNTAMENT-PIMEC

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el president de la seu territorial de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC Girona), Pere Cornellà, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per donar suport a la micro, petita i mitjana empresa a Sant Feliu.

Es tracta d’un conveni marc entre les dues institucions per tal de poder desenvolupar conjuntament activitats i programes per tal d’aportar valor a les empreses locals.

Amb l’acord, PIMEC assumeix el compromís de fer propostes per tal d’apropar a les empreses de Sant Feliu de Guíxols, els programes i les activitats que poden interessar el teixit empresarial en aquest territori. I per part de l’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Activitat econòmica i projectes estratègics s’assumeix el compromís de promoure i difondre els programes i activitats en les que s’hagi arribat a un consens, amb la finalitat que arribi a les empreses del municipi.

Tal com han destacat els dos representants durant l’acte protocol·lari de firma, bona part de les accions aniran en l’àmbit de la formació (de fet, al mes d’octubre s’apunta a que es faci la primera) i també en accions com el programa RelleuPime, que ajuda les empreses en el moment de la successió interna al capdavant de les mateixes, i en general, davant de situacions que afectin la continuïtat del negoci.

El més llegit

I després