I després

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dimecres, 20 de setembre, se celebra a Sant Feliu de Guíxols la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb algunes accions i activitats que tenen el propòsit de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació:

20 de setembre
19h. Conferència de la Fundació Mar. La protecció del Fons Marí de Sant Feliu. El projecte Silmar i els Acords de Custòdia Marina per al Bioconeixement.
A la biblioteca Octavi Viader i Margarit.

22 de setembre
Dia sense cotxes. L’autobús urbà i l’escolar seran gratuïts
19h. Conferència d’Eloi Cordomí, meteoròleg de TV3. La mobiltat, el consum d’energia i el canvi del clima. A la biblioteca Octavi Viader i Margarit.

24 de setembre
9 a 15h. 7a Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat. Expositors de productes de mobilitat sostenible, d’estalvi d’energia a la llar i a les empreses, protecció de la natura i turisme sostenible, noves tecnologies. A la Rambla Vidal i zones adjacents.

Regal d’una planta a tots els usuaris/-es del transport públic municipal. A les parades de l’autobús de la rambla del Portalet, Ajuntament i Monestir. Amb la col·laboració de Creu Roja.

25 a 29 de setembre
Els usuaris d’aquests dies del transport urbà podran participar en el sorteig de 10 targetes T10 (10 viatges gratuïts). Amb la col·laboració de Sarfa. El sorteig es farà el dia 30 de setembre.

30 de setembre
10h. Caminada per l’entorn natural de Sant Feliu, amb el Centre Excursionista Montclar i Bicicletada pels carrers i entorn de la nostra ciutat, amb l’associació Ataràxia.
Es comença a les 10 al passeig del Mar, davant de l’Ajuntament, i s’acaba a les 12 al mateix lloc.
Col·labora: Creu Roja. Hi haurà esmorzar i regals per als assistents.

El més llegit

I després