I després

ACCIÓ MUNICIPAL DE GUÍXOLS DES DEL CARRER

Compartiu aquesta història

El ple de Sant Feliu de Guíxols es va comprometre dijous a adherir-se a l’estratègia Residu Zero, després que s’aprovés la moció presentada amb aquest propòsit pel portaveu de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras, ha informat El Punt Avui. L’objectiu és que el municipi avanci en l’aprofitament de deixalles com a matèria primera i la reducció de fonts de generació de diòxid de carboni, amb accions validades per l’Agència de Residus de Catalunya.

Malgrat això, Lloveras no es va estar de qüestionar altres aspectes de la gestió de la neteja municipal, com ara la proposta de destinar una partida extra de 43.297 euros per reforçar la neteja viària i la recollida de residus durant els mesos d’estiu. El grup creu que hi ha mancances en la recollida selectiva i que caldria fer-la més exigent entre els comerços, que en molts casos fan servir contenidors públics.Lloveras també es va referir al problema de la platja gran, argumentant que la naturalesa dels corrents marins de la badia fa que es necessitin altres pautes i freqüències de neteja que les actuals per eliminar els residus flotants. També va lamentar que les platges del municipi continuïn sense tenir papereres per a totes les fraccions i va proposar que els agents cívics contractats per l’Ajuntament es dediquin a informar sobre la recollida selectiva i l’ús correcte dels contenidors.

Aquesta setmana, la plataforma també ha difós dues notes de premsa en les quals informa sobre el cost del Thyssen i també sobre els preus de la funerària

El més llegit

I després