I després

CATARACTA DE PROPOSTES D’INICI DE TEMPORADA

Compartiu aquesta història

El passat 1 de juliol varen coincidir tot un seguit d’inauguracions d’esdeveniments culturals a Sant Feliu de Guíxols que, malgrat que varen arrencar pràcticament en la mateixa data i hora, alguns es poden gaudir en les properes setmanes.

La Sala Abat Panyellas del Monestir es va omplir per assistir a la projecció del documental “La segona rifa” d’Anna Vicens, que va rebre les felicitacions del públic assistent. Hi varen intervenir el vicepresident de l’AFIC, Alfons Hereu i l’alcalde Carles Motas, a més l’autora del treball.

Prèviament, s’inauguraven les exposicions de Comadira i Udaeta a l’Espai Cendrós, que es pot visitar fins el 10 de setembre, també la de Pere Manera a la Casa Irla, que es podrà visitar fins el 27 d’agost, i la de Josep Aragonès i Anna Castelló a la Cambra de Comerç.

A pocs quilòmetres, al Castell de Benidormiens de Castell d’Aro, un altre artista ganxó, Josep Miralles, inaugurava una important retrospectiva de la seva obra que es pot visitar fins el 30 de juliol.

Aquest dimarts al pati de l’Ajuntament, la pintora Nati Ramon arrenca la seva exposició, que es pot visitar fins el dia 16 de juliol, i Carles Piqueras inaugurarà el proper dissabte dia 8 una exposició anomenada “Andròmines”, al primer pis dels antics tallers Castelló, del carrer Sant Isidre 21, que restarà oberta els caps de setmana a la sala La Nau Blau, fins el 29 d’aquest mes de juliol.

Entretant, entre altres propostes, es poden visitar a l’Antic Hospital l’exposició “El tren de la modernitat” i la d’Aki Koruda.

El més llegit

I després