I després

Acampada de setembre a Borredà organitzada pel Montclar

Compartiu aquesta història

Acampada a un terreny específic a la sortida del poble de Borredà, que està situat a uns 2 km de l’embassament de Baells del 6 al 9 de setembre, organitzat pel Centre Excursionista Montclar, colònies per a totes les edats des de 1r de primària a 4t ESO.

Allà, a part de fer excursions per les rodalies gaudint de l’entranyable Berguedà, com a totes les sortides que fan; cuinaran, caminaran, dormiran, es remullaran, jugaran ,i en definitiva, viuran integrats a l’entorn com la família que es consideren.

El dimarts 4 de setembre a les 21:30, al local del Centre Excursionista es farà la reunió obligatòria per a tots els pares/mares/tutors dels nens/es. (per signatura d’’autoritzacions i consulta de material). Els pares que ho desitgin, també ens poden acompanyar, com a “ajudants de cuina”.

Sortida: dilluns, dia 6, a les 10:00 h a l’estació de busos de SFG. Tornada: diumenge, dia 9 de setembre, a les 11:00 h. tot quedant al terreny d’acampada de Borredà amb tots els pares. Allí es farà una arrossada per a tots, i es complementarà amb una petita ruta turística. En acabar l’arrossada cadascú s’endurà els seus nens.

Preu: 1 nen: 60 €, 2 germans:110 € i 3 germans:150 € Per tal de poder accedir a aquestes activitats, cal que us feu socis del Montclar i que us federeu. Els del casal cal que reservin plaça confirmant assistència al blog, la resta poden enviar confirmació al correu especificat, on es facilitarà el número de compte. Fet el pagament, quedarà confirmada la reserva.

Per més informació podeu trucar al telèfon: 673680307 o bé contactar a través del correu electrònic: infjuvmontclar@gmail

 

El més llegit

I després