I després

L’organista del Vaticà Valentí Misserachs ofereix un concert a SFG

Compartiu aquesta història

El proper 15 de setembre a les 21.30h a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols (Monestir) s’oferirà el concert del Tercer Cicle de Música al Monestir amb una proposta d’excepció.

Mn. Valentí Miserachs, reconegut organista del Vaticà, interpretarà peces de Bach, Frank, Eduardo Torres i dues composicions pròpies. Les entrades anticipades es poden adquirir al Monestir (Oficina de Turisme, als baixos). La recaptació d’aquest concert serà destinada al finançament de la restauració de l’orgue de la parròquia.

Mossèn Valentí, després de ser cinc anys l’organista a la Basílica de Sant Pere del Vaticà, actualment és rector al Pontifici Institut de Música Sacra. Entre altres, és canonge del capítol de la Basílica Papal de Santa Maria la Major i director de la “Cappella Musicale Liberiana”. A més, és autor de nombroses obres que inclouen música de cambra, simfònica, oratoris, organística, liederística, per a cobla i principalment música coral i litúrgica en llatí, català i italià. Entre altres mèrits, té la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, Officier de l’Ordre des Arts et Lettres de França, així com Chevalier de la Légion d’Honneur i acadèmic de la Pontificia Accademia di Belle Arti e Lettere dei Virtuosi al Panteon (Vaticà).

El més llegit

I després